Povezane vesti
"Tata me je šišao na keca i danas imam traume..." Potresna ispovest Milice Dabović: "Bilo mi je muka dok sam punila usta…
Kurir 17.06.2025
Milica Dabović jednom prilikom otvorila je dušu o bolnim trenucima iz života i tada se prisetila batina i kroz šta je prolazila zbog oca Milana. - Moje detinjstvo je za mene bilo najlepše, ali u isto vreme i veoma teško. Otac je bio veoma strog. Nisam… »
"Šišao me je, batine i dalje pamtim" Potresna ispovest Milice Dabović: "i danas imam traume"
Alo 17.06.2025
Bila je kažnjavana svakog puta kada nešto pogreši. Milica Dabović se svojevremeno prisetila bolnih trenutaka iz života. Tom prilikom je progovorila o odnosu sa ocem Milanom i tvrdila da se i dalje seća nasilja koje je doživljavala. - Moje detinjstvo je… »
Vesti dana »
Napadači bacili kanister sa zapaljivom tečnošću na porodičnu kuću, majka povređene političarke podlegla povredama od opekotina. Drama u Solunu!
Dnevnik pre 49 minutajoš 28 povezanih
Evo ko je u boksu Novaka Đokovića na Vimbldonu: Evo i ko je anonimni čovek koji se pojavio i u prvom kolu
Telegraf pre 39 minutajoš 32 povezane
Građani povodom 20 meseci od pada nadstrešnice: 16 mrtvih, nula odgovornih
Serbian News Media pre 6 satijoš 26 povezanih
Studenti o presudi Tanku: Prvi osuđeni je student, a niko od odgovornih za pad nadstrešnice
Beta pre 5 satijoš 23 povezane
BLISKOISTOČNI SUKOB: Tehnički razgovori SAD i Irana u Dohi; Tramp: Iran ne sme da ima nuklearno oružje
RTV pre 2 satajoš 27 povezanih