Povezane vesti
Srušio se pred oltarom u trenutku sudbonosnog “da” Mladoženja pao kao sveća, venčanje u haosu
Alo 18.06.2025
Rekao sam društvu da mi utrnula ruka, ali pošto sam poznat po šalama, nisu me ozbiljno shvatili. Gustavo Šmic, 25-godišnji nastavnik iz brazilskog gradića Salete, doživeo je neprijatnu zdravstvenu epizodu usred sopstvenog venčanja – srušio se pred… »
Mladoženja se onesvestio usred venčanja: "Rekao sam da mi telo trne, nisu mi verovali", pati od problema koji imaju mnogi…
Kurir 18.06.2025
Gustavo Šmic, mladi Brazilac iz gradića Salete, nažalost se onesvestio dok je stajao ispred oltara. Srećom, pri padu se nije povredio, a čini se da je nemilom zdravstvenom incidentu kumovala anksioznost. Naime, Gustavo je kasnije priznao da se već neko… »
Vesti dana »

U narednim satima ovi delovi Srbije na udaru nevremena Upozorenje RHMZ: Očekuju se pljuskovi, grad, olujni vetar!
Alo pre 14 minutajoš 10 povezanih

U Sremskim Karlovcima danas obeležavanje Dana sećanja na stradale u"Oluji": Prisustvuju Vučić, patrijarh Porfirije i Dodik
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Izbio požar na koncertu Darka Lazića Sumnja se da je ovo uzrok (video)
Alo pre 4 minutajoš 4 povezane

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Čukarički - Radnički Niš u 3. kolu Superlige Srbije
Telegraf pre 58 minutajoš 5 povezanih

Vladimir Đukanović: Nisu normalni što hapse Momirovića, ako je tačno za njega - moraće celu Vladu da privedu
Radio 021 pre 44 minutajoš 1 povezana