Povezane vesti
Srušio se pred oltarom u trenutku sudbonosnog “da” Mladoženja pao kao sveća, venčanje u haosu
Alo 18.06.2025
Rekao sam društvu da mi utrnula ruka, ali pošto sam poznat po šalama, nisu me ozbiljno shvatili. Gustavo Šmic, 25-godišnji nastavnik iz brazilskog gradića Salete, doživeo je neprijatnu zdravstvenu epizodu usred sopstvenog venčanja – srušio se pred… »
Mladoženja se onesvestio usred venčanja: "Rekao sam da mi telo trne, nisu mi verovali", pati od problema koji imaju mnogi…
Kurir 18.06.2025
Gustavo Šmic, mladi Brazilac iz gradića Salete, nažalost se onesvestio dok je stajao ispred oltara. Srećom, pri padu se nije povredio, a čini se da je nemilom zdravstvenom incidentu kumovala anksioznost. Naime, Gustavo je kasnije priznao da se već neko… »
Vesti dana »
RHMZ izbacio prognozu za novogodišnju nedelju i ne planirajte ništa dok je ne vidite
Nova pre 2 satajoš 18 povezanih
Marsenić (Novi DSS): Vučić u Ćacilend ulazi kao na privatnu žurku, ostali građani ne
Beta pre 1 satjoš 24 povezane
Uklonjeni šatori Ćacilenda ispred Skupštine Srbije, postavljaju se montažni objekti
Radio 021 pre 51 minutajoš 18 povezanih
Koha o parlamentarnim izborima na Kosmetu: Samoopredeljenje uzelo sve
Vranje news pre 1 satjoš 32 povezane
uživo RAT U UKRAJINI Zelenski spreman na razgovor sa Putinom u bilo kom formatu, ali postoji uslov
Euronews pre 0 minutajoš 46 povezanih