Povezane vesti
Sofija Milošević o tome kako se tukla u detinjstvu: „Udaram kao muško“
Nova pre 7 sati
Naša manekenka u jednom od retkih intervjua govorila je o svom detinjstvu i prisetila se anegdote. Sofija Milošević rođena je i odrasla u Beogradu, a iako već dugo ne živi ovde, često se priseti detinjstva. Tako je sada podelila jednu anegdotu iz škole… »
Sofija Milošević pretukla devojku: Čupala je za kosu, manekenka krenula da šutira da se odbrani
Mondo pre 8 sati
Manekenka Sofija Milošević otkrila zanimljive detalje iz detinjstva. Sofija Milošević uspešna je manekenka i vlasnica brenda odeće, ali i lepotica koja se svojevremeno potukla u školskom dvorištu. Sofija se u potkastu prisetila jedne situacije iz… »
Sofija Milošević pretukla devojku! Manekenka ispričala sve do detalja: Uhvatila me je za kosu, a ja sam nju krenula da…
Kurir pre 9 sati
Sofija Milošević uspešna je manekenka i vlasnica brenda odeće. Mnogo vremena je provela u Americi kao i po celom svetu, a sada se u potkastu prisetila jedne situacije iz detinjstva. - U to vreme je bila fora da se svi skupimo ispred škole i navijamo za… »
Sofija Milošević pretukla devojku Manekenka ispričala sve do detalja: "Uhvatila me je za kosu, a onda..." (video)
Alo pre 10 sati
Mnogo vremena je provela u Americi kao i po celom svetu, a sada se prisetila jedne situacije iz detinjstva. Sofija Milošević uspešna je manekenka i vlasnica brenda odeće. Mnogo vremena je provela u Americi kao i po celom svetu, a sada se prisetila jedne… »
Vesti dana »

Ministar đurić iz taormine: Srbija za jedinstvenu Evropu, ali i za Balkan složan i ujedinjen u saradnji
Kurir pre 3 satajoš 2 povezane

Organizacija Earshot rekonstruisala zvuk soničnog oružja koje se čulo na protestu 15. marta (AUDIO)
Danas pre 5 satijoš 1 povezana