Povezane vesti
"Veštica koja troši Šabanove pare" Goca Šaulić se suočava sa uvredama, nakon smrti pevača život joj se promenio iz korena…
Alo 19.06.2025
Gordana Šaulić je nasledila autorska prava pokojnog kralja narodne muzike. Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, jednom prilikom otkrila je sa kakvim se sve osudama susrela nakon muževljeve smrti. - Ljudi su u meni videli jednu… »
"Veštica koja troši Šabanove pare": Goca Šaulić o osudama sa kojima se suočila nakon smrti kralja narodne muzike
Blic 19.06.2025
Gordana Šaulić, udovica kralja narodne muzike Šabana Šaulića, jednom prilikom otkrila je sa kakvim se sve osudama susrela nakon muževljeve smrti. - Ljudi su u meni videli jednu vešticu koja Šabanu sve brani. Skoro mi je jedan čovek rekao da trošim… »
Vesti dana »
Prvo oglašavanje kralja Čarlsa: Osramoćeni bivši princ Endru uhapšen zbog Epstajna, iz Bakingemske palate poručuju samo ovo: "Podržavamo!"
Blic pre 17 minutajoš 31 povezana
Vremenska prognoza za Srbiju 19. i 20. februar 2026: prolećni dan sa naoblačenjem i zahlađenje sa snegom
Naslovi.ai pre 2 minutajoš 27 povezanih
Poljoprivrednici iz okoline Gornjeg Milanovca danas se pridružuju blokadi puteva
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih
Skupština AP Vojvodina: Predlog da se osnuje akademija kojom će upravljati osoba osumnjičena za falsifikovanje diploma
N1 Info pre 22 minutajoš 21 povezana
Glamočić: „Sutra u Beogradu sastanak sa poljoprivrednicima, 25. februara svi s predstavnicima EK“
Serbian News Media pre 2 minutajoš 20 povezanih