Povezane vesti
Pregovori moraju odmah da počnu Mađarska uputila hitan apel Rusiji i Ukrajini
Alo 19.06.2025
Pregovori o mirnom rešenju situacije u Ukrajini trebalo bi da počnu odmah, izjavio je za RIA Novosti mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Verujem da mirovni pregovori treba da počnu odmah. I tokom mirovnih pregovora, mislim, na dnevnom redu… »
Sijarto: Pregovori o Ukrajini moraju odmah da počnu
NIN 19.06.2025
Pregovori o mirnom rešenju situacije u Ukrajini trebalo bi da počnu odmah, izjavio je za RIA Novosti mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Verujem da mirovni pregovori treba da počnu odmah. I tokom mirovnih pregovora, mislim, na dnevnom redu… »
"Mora da počne što pre" Sijarto se oglasio o pregovorima o Ukrajini, pa zapretio isključenjem struje!
Alo 19.06.2025
Vesti dana »

U Srbiji sunčano i veoma toplo vreme uz upozorenja na visoke temperature
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 21 povezana

Ministarstvo poljoprivrede započelo isporuku pomoći poljoprivrednicima pogođenim požarima
Naslovi.ai pre 12 minutajoš 17 povezanih

Putin u petak osmi put u SAD, ovog puta povodom ruskog rata u Ukrajini, Tramp priželjkuje Nobela
Beta pre 17 minutajoš 100 povezanih

Japan obeležava 80. godišnjicu napada na Nagasaki – minut ćutanja i golubovi mira
RTS pre 6 minutajoš 13 povezanih