Povezane vesti
Pregovori moraju odmah da počnu Mađarska uputila hitan apel Rusiji i Ukrajini
Alo 19.06.2025
Pregovori o mirnom rešenju situacije u Ukrajini trebalo bi da počnu odmah, izjavio je za RIA Novosti mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Verujem da mirovni pregovori treba da počnu odmah. I tokom mirovnih pregovora, mislim, na dnevnom redu… »
Sijarto: Pregovori o Ukrajini moraju odmah da počnu
NIN 19.06.2025
Pregovori o mirnom rešenju situacije u Ukrajini trebalo bi da počnu odmah, izjavio je za RIA Novosti mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto. "Verujem da mirovni pregovori treba da počnu odmah. I tokom mirovnih pregovora, mislim, na dnevnom redu… »
"Mora da počne što pre" Sijarto se oglasio o pregovorima o Ukrajini, pa zapretio isključenjem struje!
Alo 19.06.2025
Vesti dana »
Sudije i tužioci protestovali zbog političkih pritisaka: Najavljene izmene zakona vide kao udar na samostalnost pravosuđa
Serbian News Media pre 6 satijoš 23 povezane
Granatiran Herson – četvoro stradalo, 10 povređenih; Tramp Mlađi: Ukrajina može da izgubi podršku SAD
RTS pre 1 satjoš 51 povezana
„Nadam se da će ostati svoj“: Moćne reči za novog šampiona Formule 1
Nova pre 2 satajoš 47 povezanih