Povezane vesti
(Video) "gde li je moj: Sin?" Potresna priča majke iz Novog Pazara koja već 40 godina čeka nestalog jedinca, njen vapaj slama…
Blic pre 3 sata
Negde među brdima i starim kućama sela Trnava, nadomak Novog Pazara, živi nana Mejrem. Ima više od osamdeset godina. Njeno lice iscrtano je borama koje pamte ceo jedan život – i jednu tihu, večnu čežnju. Svakog jutra, pre nego što skuva kafu, pre nego… »
Gde li je moj sin? Usamljena baka iz sela Trnava već 40 godina čeka sina jedinca: "Možda me je zaboravio"
Telegraf pre 8 sati
Usred brda i starih kuća sela Trnava, blizu Novog Pazara, živi nana Mejrem. Prešla je osamdesetu i njeno lice, iscrtano borama, priča priče jednog dugog života – i večne, tihe čežnje. Svakog jutra, pre nego što skuva kafu, proviri kroz prozor ili pređe… »
Vesti dana »

Mediji: Sudsko veće odlučilo da se ponove izbori na jednom biračkom mestu u Kosjeriću
N1 Info pre 1 satjoš 3 povezane

Ko je Dragoslav Bokan: Desničar, bivši paravojni vođa i medijski branilac vlasti
Insajder pre 2 satajoš 21 povezana

Privremeno stopirana istraga o padu nadstrešnice u Novom Sadu: Institucije međusobno prebacuju krivicu
Nova pre 3 satajoš 20 povezanih