Povezane vesti
Ovo je pravo ime dina merlina Evo kako se pevač zapravo vodi u dokumentima!
Alo pre 15 sati
Iako je popularan širom regiona, malo ko zna njegovo pravo ime. Dino Merlin je svoju karijeru započeo ranih 80-ih godina, kada je osnovao grupu "Merlin", s kojom je stekao popularnost širom Balkana. Ipak, dolaskom turbulentnih vremena devedesetih… »
Preko 30 godina smo u zabludi, ovo je pravo ime Dina Merlina: Pevač se preziva na "ić", dokument otkrio istinu
Mondo pre 17 sati
Na njegovoj ličnoj karti ne piše Dino Merlin, već nešto sasvim drugo. Sarajevski kantautor poznati pod umetničkim imenom Dino Merlin, jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegov put započinje ranih 80-ih godina, kada je… »
Ekskluzivno! Dino i Halid snimili duet u tajnosti, pesma čuvana kao državna tajna, evo zbog čega
Alo pre 19 sati
Dino mi je rekao da sve mora da ostane u tajnosti. Bilo mi je teško, ali sam čuvao tu tajnu nekoliko godina. Sad kada je album izašao, mogu da pričam. Pop pevač Dino Merlin jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegova… »
Vesti dana »

"Lepo je biti kod kuće, bitno je da smo dobro" Specijalnim letom organizovan bezbedan povratak srpskih državljana evakuisanih iz Izraela (video)
Kurir pre 46 minutajoš 19 povezanih

Izbori u Kosjeriću se ponavljaju: SNS “nudi sve” glasačima
Serbian News Media pre 32 minutajoš 13 povezanih

Studenti i građani blokiraju polaganje ispita na Visokoj poslovnoj školi u Novom Sadu
N1 Info pre 1 satjoš 10 povezanih

Dvadesetčetvoročasovna kontrola saobraćaja pod nazivom „Alcohol and Drugs Marathon” danas u celoj Srbiji! Saopštenje MUP-a
Volim Zrenjanin pre 1 satjoš 11 povezanih