Povezane vesti
Ovo je pravo ime dina merlina Evo kako se pevač zapravo vodi u dokumentima!
Alo 19.06.2025
Iako je popularan širom regiona, malo ko zna njegovo pravo ime. Dino Merlin je svoju karijeru započeo ranih 80-ih godina, kada je osnovao grupu "Merlin", s kojom je stekao popularnost širom Balkana. Ipak, dolaskom turbulentnih vremena devedesetih… »
Preko 30 godina smo u zabludi, ovo je pravo ime Dina Merlina: Pevač se preziva na "ić", dokument otkrio istinu
Mondo 19.06.2025
Na njegovoj ličnoj karti ne piše Dino Merlin, već nešto sasvim drugo. Sarajevski kantautor poznati pod umetničkim imenom Dino Merlin, jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegov put započinje ranih 80-ih godina, kada je… »
Ekskluzivno! Dino i Halid snimili duet u tajnosti, pesma čuvana kao državna tajna, evo zbog čega
Alo 19.06.2025
Dino mi je rekao da sve mora da ostane u tajnosti. Bilo mi je teško, ali sam čuvao tu tajnu nekoliko godina. Sad kada je album izašao, mogu da pričam. Pop pevač Dino Merlin jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegova… »
Vesti dana »
Na snazi narandžasti meteoalarm: RHMZ izdao upozorenje!
Šabačke novosti pre 56 minutajoš 21 povezana
U Srbiji i Republici Srpskoj se obeležava Sretenje - Dan državnosti
Sputnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Danas je praznik Dan državnosti Republike Srbije, zašto se obeležava baš na Sretenje
Morava info pre 1 satjoš 13 povezanih
Dan kad se osvojila sloboda! Srbija slavi dva važna događaja koja su joj promenila istoriju
Sputnik pre 10 minutajoš 11 povezanih
Devojčica stara 13 godina teško povređena kada je kao pešak oborena kod tržnog centra
RTV pre 1 satjoš 12 povezanih