Povezane vesti
Ovo je pravo ime dina merlina Evo kako se pevač zapravo vodi u dokumentima!
Alo 19.06.2025
Iako je popularan širom regiona, malo ko zna njegovo pravo ime. Dino Merlin je svoju karijeru započeo ranih 80-ih godina, kada je osnovao grupu "Merlin", s kojom je stekao popularnost širom Balkana. Ipak, dolaskom turbulentnih vremena devedesetih… »
Preko 30 godina smo u zabludi, ovo je pravo ime Dina Merlina: Pevač se preziva na "ić", dokument otkrio istinu
Mondo 19.06.2025
Na njegovoj ličnoj karti ne piše Dino Merlin, već nešto sasvim drugo. Sarajevski kantautor poznati pod umetničkim imenom Dino Merlin, jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegov put započinje ranih 80-ih godina, kada je… »
Ekskluzivno! Dino i Halid snimili duet u tajnosti, pesma čuvana kao državna tajna, evo zbog čega
Alo 19.06.2025
Dino mi je rekao da sve mora da ostane u tajnosti. Bilo mi je teško, ali sam čuvao tu tajnu nekoliko godina. Sad kada je album izašao, mogu da pričam. Pop pevač Dino Merlin jedno je od najprepoznatljivijih imena muzičke scene bivše Jugoslavije. Njegova… »
Vesti dana »

(VIDEO) Parizer, sapun i čuvena dva jajeta - šta je još u paketu za pritvorenika Tomislava Momirovića
N1 Info pre 1 satjoš 79 povezanih

Zvezdina pesma puštena sa razglasa u Humskoj, Partizan najavio tužbu
RTS pre 8 minutajoš 31 povezana

Grci otkrili plan Novaka Đokovića: "Seli turnir u Atinu, Evroliga je već kontaktirana"
Mondo pre 1 satjoš 11 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog intenzivnih pljuskova, grada i jakog vetra u zapadnim i centralnim krajevima
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 53 povezane