Povezane vesti
"Ako se pomire, neće ući u moju kuću" Milosava ogočena zbližavanjem Aleksandre i Milovana: "Ne mogu da verujem šta gledam!"…
Kurir 19.06.2025
Tokom dana, Ivan Marinković opkladio se sa Milovanom Minićem da će se pomiriti sa Aleksandrom Nikolić do jeseni. Minić je ovu opkladu oberučke prihvatio, ističući da je uveren kako do toga neće doći. Obojica su veoma optimistično ušli u ovu opkladu, a… »
"Ako se pomire, neće ući u moju kuću" Milosava ogočena zbližavanjem Aleksandre i Milovana: "Ne mogu da verujem šta gledam…
Alo 19.06.2025
Majka rijaliti učesnica je razočarana u svoju naslednicu. Tokom dana, Ivan Marinković opkladio se sa Milovanom Minićem da će se pomiriti sa Aleksandrom Nikolić do jeseni. Minić je ovu opkladu oberučke prihvatio, ističući da je uveren kako do toga neće… »
Vesti dana »
U novogodišnoj noći hladno, a onda totalni preokret: Očekuje se i do 15 stepeni, ali u plusu, evo i kada
Telegraf pre 2 satajoš 21 povezana
Vučić o akciji „Kragujevac raspisuje pobedu“: Znam koliko će potpisa da prijave…
Glas Šumadije pre 47 minutajoš 39 povezanih
Uklonjeni šatori ispred Skupštine, postavljeni štandovi za Novu godinu
NIN pre 3 satajoš 18 povezanih
Izbori na Kosovu: 'Politički zemljotres', kriza opozicije i Kurtijev (verovatni) treći mandat
BBC News pre 47 minutajoš 45 povezanih
Šta se zapravo dogodilo juče na Floridi? Zelenski ima razlog za slavlje
Vesti online pre 27 minutajoš 61 povezana