Povezane vesti
Žestoka tuča u eliti Luka bacio Uroša, Stanić leti po kući Odabranih, obezbeđenje hitno reagovalo! (video)
Alo 20.06.2025
Haos na imanju u Šimanovcima. Luka Vujović žestoko ja zaratio sa Urošem Stanićem zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje. Kako je Stanić remetio mir tokom vremena namenjenog za popodnevnu dremku, Vujović je prvo ispolivao krevet svog cimera. Kako je… »
Pesničenje u rijalitiju! Pobila se dva muškarca, obezbeđenje hitno uletelo, opšti haos pred finale (video)
Kurir 20.06.2025
Luka Vujović žestoko ja zaratio sa Urošem Stanićem u kući Odabranih zbog čega je moralo da reaguje obezbeđenje nakon što se prvo potekla flašica vode, a nakon toga i pesnice. - Iskaljujete bes na meni, pa sad spavaj na podu - rekao je Uroš. - Spavaj sad… »
Vesti dana »
Jedna devojčica poginula, jedna povređena u nesreći na magistralnom putu kod Novog Pazara
Serbian News Media pre 6 minutajoš 28 povezanih
Joveva: Srbi zaslužuju novi, demokratski put; Brnabić: Joveva nema pravo da poziva na promene u Srbiji
Radio 021 pre 1 satjoš 41 povezana
BLOG UŽIVO Tramp ponovo zapretio nastavkom rata, Izraelci raketirali hemijsko postrojenje u Iranu
Nova pre 25 minutajoš 34 povezane
SAD vrše veliki pritisak na Izrael: Pristanite na prekid vatre u Libanu
Večernje novosti pre 1 satjoš 41 povezana
Partizan i navijači odali počast Dušku Vujoševiću, igrači nosili specijalne majice
RTV pre 41 minutajoš 71 povezana