Povezane vesti
Da li bi i jedna Majka uradila ovo ćerki? Nikolija prvi put otkrila detalj iz života majke Vesne, gledaćete je drugim očima
Alo pre 22 dana
Nikolija Jovanović o majki Vesni. Dok jedni hvale umetničku slobodu i smelost Nikolije Jovanović, drugi joj zameraju na granicama ukusa. Ipak, jedno je sigurno Nikolija ne ostavlja nikog ravnodušnim, a ćerka Vesne Zmijanac sada je govorila o detaljima iz… »
"Zbog jezivih pretnji sam izgubila bebu": Nikolija prvi put o paklu kroz koji je prošla: "Relja mi je bio podrška. U njemu sam…
Blic pre 22 dana
Nikolija Jovanović uživa u braku sa kolegom Reljom Popovićem sa kojim ima dve ćerkice -Reu i Hanu, a sada je otkrila nepoznate detalje privatnog života. Nikolija i Relja nedavno su snimili spot sa intimnim scenama koji je izazvao burne reakcije, a ove… »
Vesti dana »

MUP: Sve blokade uklonjene, podnete 24 prekršajne prijave, proveren identitet 99 osoba
Politika pre 1 satjoš 29 povezanih

Ubio sestrića i njegovog sina zbog nasledstva pa presudio sebi Jeziv zločin u Prilepu
Dnevnik pre 42 minutajoš 32 povezane

Đurić: Trampova vizija je naša vizija, Priština odbija ekonomsku saradnju
Serbian News Media pre 1 satjoš 18 povezanih

Viši sud u Novom Sadu vratio predmet tužilaštvu, omogućen nastavak istrage o padu nadstrešnice
Euronews pre 2 satajoš 18 povezanih