Povezane vesti

"Ubila me je kao vola u kupusu" Našeg pevača žena tukla dok su njihovi sinovi gledali i vrištali

"Ubila me je kao vola u kupusu" Našeg pevača žena tukla dok su njihovi sinovi gledali i vrištali

Alo 21.06.2025
Jednom je o ovome pričao i nikada više. Najlepše balade bosanskog pevača Al Dina (54) nema ko ne zna na Balkanu, a on danas živi dosta drugačijim životom. Takođe, malo ko zna da se davne 2012. godine razveo od svoje prve supruge Al Džazire. Jednom je… »
"Preklinjao sam je da se zaustavi": Pevača pretukla žena pred decom: "Plašim se kako će se ta trauma odraziti na njih"

"Preklinjao sam je da se zaustavi": Pevača pretukla žena pred decom: "Plašim se kako će se ta trauma odraziti na njih"

Blic 21.06.2025
Bosanski pevač Al Dino (54) pre nekoliko godina jednom prilikom progovorio je o nasilju u porodici koje je doživeo od svoje bivše supruge. Naime, on je tada ispričao da ga je žena tukla pred decom, što mu je najteže padalo od svega. - Te večeri sam… »
"Ubila me je kao vola u kupusu" Poznatog pevača tukla žena, on nije znao šta ga je snašlo: Čupala me je za kosu i udarala...…

"Ubila me je kao vola u kupusu" Poznatog pevača tukla žena, on nije znao šta ga je snašlo: Čupala me je za kosu i udarala...…

Kurir 21.06.2025
Bosanski pevač Al Dino (54) pre nekoliko godina jednom prilikom progovorio je o nasilju u porodici koje je doživeo od svoje bivše supruge. Naime, on je tada ispričao da ga je žena, što mu je najteže padalo od svega. - Te večeri sam normalno doveo sinove… »

Vesti dana »