Povezane vesti

Priznala da je samohrana majka! Bivšoj zadrugarki nije lako, javno otkrila sve: "Sin nosi moje prezime"

Priznala da je samohrana majka! Bivšoj zadrugarki nije lako, javno otkrila sve: "Sin nosi moje prezime"

Alo 22.06.2025
Progovorila o ocu svog deteta. Pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Čaprić, porodila se u martu prošle godine i rodila sina kom je dala ime Aleksej. Dugo je izbegavala da javno govori o detaljima iz svog privatnog života, a sada je odlučila da napravi… »
"Samohrana sam majka, otac je nepoznat svima vama..." Veliko priznanje naše pevačice šokiralo javnost: Sin nosi moje prezime…

"Samohrana sam majka, otac je nepoznat svima vama..." Veliko priznanje naše pevačice šokiralo javnost: Sin nosi moje prezime…

Kurir 22.06.2025
Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sandra Čaprić (34) porodila se u martu prošle godine, a sada je otkrila da ga sama odgaja i brine o njemu. Na svet donela sina kom je dala ime Aleksej, a ne krije da je on sada centar njenog života, te mu se… »
Srpska pevačica (34) priznala da je samohrana majka, ovo je godinu dana krila od svih: "Sin nosi moje prezime"

Srpska pevačica (34) priznala da je samohrana majka, ovo je godinu dana krila od svih: "Sin nosi moje prezime"

Blic 22.06.2025
Pevačica i bivša zadrugarka, Sandra Čaprić (34), porodila se u martu prošle godine i na svet donela sina kom je dala ime Aleksej. Sandra je sada prvi put otkrila da je ona samohrana majka i da njen sin nosi njeno prezime. - Moj sin se preziva Čaprić… »

Vesti dana »