Povezane vesti
Zbog razvoda joj bilo ugroženo zdravlje, naša pevačica prošla kroz pakao! Evo šta je uradila nakon što je došla na prvu tezgu…
Kurir 23.06.2025
Pevačica Snežana Babić Sneki kaže da joj je zdravlje bilo narušeno nakon razvoda, ali da nije otkazivala tezge jer joj je bila bitna zarada. Ona tvrdi da joj je mnogo teško bilo da peva, ali da je nekako sve izgurala. - Bilo mi je veoma teško da pevam… »
Našoj pevačici razvod ugrozio zdravlje: Imala zakazanu tezgu na koju je jedva otišla: "Morala sam da radim"
Blic 23.06.2025
Pevačica Snežana Babić Sneki kaže da joj je zdravlje bilo narušeno nakon razvoda, ali da nije otkazivala tezge jer joj je bila bitna zarada. Ona tvrdi da joj je mnogo teško bilo da peva, ali da je nekako sve izgurala. - Bilo mi je veoma teško da pevam… »
Razvod joj ugrozio zdravlje! Sneki progovorila o kraha braka sa biznismenom,
Alo 23.06.2025
Jednom prilikom je govorila na tu temu, a kako je tada istakla, razvod joj je teško pao. Snežana Babić Sneki je otkrila da joj je razvod od biznismena sa kojim je bila u braku sedam godina veoma teško pao. Od 2002. do 2009. godine bila je u braku sa… »
Vesti dana »

Jedno "da" spasilo šest života: Kad mislite da nema nade, sudbina vas demantuje: Desanka i Gavrilo konačno imaju novu šansu (foto)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Foto) crna kosa i plave oči: Ovo je novi dečko Uroša Stanića koji je pun love: Ljubi ga pred svima
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Zatrpala ih zemlja u rudniku: Pronađena tela 5 rudara nakon tri dana u Čileu, spasioci čistili 20 metara prolaza da dođu do njih
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

„Zločini se ne smeju zaboraviti“: PSG i ZLF u mestu u kome su ubijeni civili iz izbegličke kolone tokom „Oluje“
Danas pre 2 satajoš 1 povezana