Повезане вести

"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао доказ": Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: "План је био…

"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао доказ": Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: "План је био…

Блиц 23.06.2025
Сукоб Баке Прасета и Ање Бла не јењава, а сада је цела прича добила нови преокрет. Наиме , Бака Прасе шокирао је јавност када је изнео тврдње да Ања узнемирава и вређа његову садашњу девојку. Да ситуација буде занимљивија… »
"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао..." Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: Направиле смо…

"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао..." Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: Направиле смо…

Курир 23.06.2025
Бака Прасе шокирао је јавност када је изнео тврдње да Ања узнемирава и вређа његову садашњу девојку. Сукоб Баке Прасета и Ање Бла не јењава, а сада је цела прича добила нови преокрет. Наиме, Бака Прасе шокирао је јавност… »
"Хтела сам да је заштитим и спасем" Девојка Баке Прасета разоткрила Ању Бла: "План је био..." (видео)

"Хтела сам да је заштитим и спасем" Девојка Баке Прасета разоткрила Ању Бла: "План је био..." (видео)

Ало 23.06.2025
Драма се наставља. Сукоб између Баке Прасета и Ање Бла и даље не јењава, а недавно је добио потпуно нови обрт. Јутјубер је шокирао јавност изјавама у којима оптужује Ању да узнемирава и вређа његову нову девојку, што је… »

Вести дана »