Повезане вести
"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао доказ": Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: "План је био…
Блиц 23.06.2025
Сукоб Баке Прасета и Ање Бла не јењава, а сада је цела прича добила нови преокрет. Наиме , Бака Прасе шокирао је јавност када је изнео тврдње да Ања узнемирава и вређа његову садашњу девојку. Да ситуација буде занимљивија… »
"Хтела сам да је заштитим и спасим, али он је нашао..." Бивша девојка Баке Прасета раскринкала Ању Бла: Направиле смо…
Курир 23.06.2025
Бака Прасе шокирао је јавност када је изнео тврдње да Ања узнемирава и вређа његову садашњу девојку. Сукоб Баке Прасета и Ање Бла не јењава, а сада је цела прича добила нови преокрет. Наиме, Бака Прасе шокирао је јавност… »
"Хтела сам да је заштитим и спасем" Девојка Баке Прасета разоткрила Ању Бла: "План је био..." (видео)
Ало 23.06.2025
Драма се наставља. Сукоб између Баке Прасета и Ање Бла и даље не јењава, а недавно је добио потпуно нови обрт. Јутјубер је шокирао јавност изјавама у којима оптужује Ању да узнемирава и вређа његову нову девојку, што је… »
Вести дана »
„Увек има исту сатницу, највећу штету прави од 14 до 18 часова“ Ево шта доноси суперћелија Метеоролог навео који делови Србије су вечерас на удару
Дневник пре 12 минутајош 41 повезана
Снажно невреме стигло у Загреб: Олујни ветар обарао стабла, носио кровове, превоз стоји - има и повређених (видео)
Еуроневс пре 2 сатајош 59 повезаних
Трећа оставка у влади Стармера у неколико сати, министарка за жртве напушта функцију
НИН пре 1 сатјош 26 повезаних
Звезда Гранда на Евровизији: Ана Бекута због ње плакала, сад представља Црну Гору на познатом такмичењу
Мондо пре 16 минутајош 25 повезаних