Povezane vesti
"Zapad ponavlja monstruozne greške" Zaharova: Izmišlja nuklearnu pretnju Irana
Alo 24.06.2025
Zapad smatra da režim treba promeniti, a oružje za masovno uništenje uništiti — iako ga tamo uopšte nema, istakla je Zaharova. Zapad ništa nije naučio iz monstruoznih grešaka prošlosti i stremi ka promeni režima u Iranu, istovremeno pokušavajući da… »
"Zapad ponavlja monstruozne greške" Zaharova: Izmišlja nuklearnu pretnju Irana
Večernje novosti 24.06.2025
ZAPAD smatra da režim treba promeniti, a oružje za masovno uništenje uništiti — iako ga tamo uopšte nema, istakla je Zaharova. Foto: Printscreen Zapad ništa nije naučio iz monstruoznih grešaka prošlosti i stremi ka promeni režima u Iranu, istovremeno… »
Zaharova besna: Zapad ništa nije naučio!
Pravda 24.06.2025
Zapad smatra da režim treba promeniti, a oružje za masovno uništenje uništiti — iako ga tamo uopšte nema, istakla je Zaharova. Zapad ništa nije naučio iz monstruoznih grešaka prošlosti i stremi ka promeni režima u Iranu, istovremeno pokušavajući da… »
Vesti dana »
"Kina neće ništa uraditi dok sam ja tu" Tramp je upravo odbacio međunarodno pravo i najavio nešto zastrašujuće? "Moj moral je granica moći"
Blic pre 2 satajoš 2 povezane
Balkanski diplomata predvodiće Trampov odbor za mir u Gazi: Nekadašnji izaslanik UN preuzima ključnu ulogu u nadzoru primirja
Kurir pre 1 satjoš 1 povezana