Повезане вести
Русија укида визе и баца рукавицу западу: Број туриста ће се утростручити!
Ало 24.06.2025
Русија планира да укине визни режим са Мјанмаром, Јорданом и Бахреином већ 2025. године, што би могло да повећа број туриста из ових земаља и до три пута. Споразуми су у завршној фази и очекују се ускоро. Русија планира да укине… »
Русија укида визе за ове 3 земље: Стручњаци тврде да би број туриста могао да се повећа 2 до 3 пута
Блиц 24.06.2025
Русија планира да ове године укине визни режим са Мјанмаром, Јорданом и Бахреином, рекао је Никита Кондратјев, директор Одељења за мултилатералну економску сарадњу и специјалне пројекте руског Министарства економског развоја… »
Вести дана »
Орбан после разговора са Трампом: Добио сам изузеће од америчких санкција на руску енергију
Еуроневс пре 24 минутајош 57 повезаних
Дијана Хрка наставила штрајк глађу код Скупштине, и вечерас подршка у више градова Србије
РТС пре 1 сатјош 57 повезаних
"Воде медијски рат" Софија Шашић искрено проговорила о Лукасу и Соњи: Ја сам огуглала на то...
Курир пре 14 минутајош 27 повезаних
Бед Блу Бојси викали "За дом спремни" испред Српског културног центра: Погледајте драматичан снимак из Загреба
Мондо пре 1 сатјош 27 повезаних
Ухапшена лица повезана са случајем "убачени снајперисти" о којима је говорио Вучић
Б92 пре 1 сатјош 37 повезаних