Повезане вести
"Немам снаге да га разводим, срамота ме је": Сања Маринковић никад искреније о емотивном животу, споменула бившег мужа…
Блиц 25.06.2025
Водитељка Сања Маринковић позната је као неко ко је без длаке на језику, а сада је признала да никада не би могла да буде са заузетим мушкарцем, првенствено због тога што не би имала снаге да га разводи од жене. - Ја не могу… »
Сања Маринковић се помирила са бившим мужем: "Александру сам послала поруку и сада је стварно ту"
Ало 25.06.2025
Сања Маринковић о бившем мужу. Водитељка Сања Маринковић провела је десет година у браку са Александром Ухрином са којим има сина Страхињу. Од развода са бившим супругом, водитељка вешто скрива емотивни статус, а недавно је… »
Вести дана »
Народна банка добила упозорење на санкције због НИС! Јоргованка Табаковић: То би значило блокаду свих плаћања
Курир пре 3 минутајош 30 повезаних
НИС поднео нови захтев Министарству финансија САД за издавање посебне дозволе за рад
Блоомберг Адриа пре 43 минутајош 45 повезаних
Немачки ТАЗ о Србији: ЕУ мора јасно рећи „да“ Западном Балкану, али и одлучно наступити према „аутократском“ Вучићу
Сербиан Невс Медиа пре 1 сатјош 13 повезаних
Преко 20 центиметара снега на Златибору, у Ужицу ломио гране и стабла: Зима стисла зубе у овом делу Србије, за сада нема завејаних путева
РИНА пре 1 сатјош 43 повезане
Жреб за бараж за Мундијал у четвртак: БиХ у трећем, Македонци у четвртом шеширу
Вечерње новости пре 2 сатајош 30 повезаних