Povezane vesti
"Da sam bila slabija, odustala bih od svega!" Ruža Rupić otkrila kroz šta je sve prošla: Prozivali su me...
Telegraf 25.06.2025
Pevačica i influenserka Ruža Rupić proslavila je deceniju od početka karijere objavljivanjem nove pesme "Tip top", koju je, kako kaže, poklonila svojoj publici u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku. - Tokom 2014. godine sam počela da pratim našu… »
"Da sam u tom momentu bila malo slabija..." Ruža Rupić iskreno o bolnom periodu života (video)
Alo 25.06.2025
Budući da je u prethodnom periodu bila u medijskoj ilegali, Ruža nam je sada otkrila šta ju je navelo na to, kao i zbog čega je odlučila da se vrati na scenu. Ruža Rupić je pre punih 10 godina započela svoju influens i pevačku karijeru, a sve do danas je… »
Sada mi je sve Tip top: Ruža Rupić o muzici, influensingu, usponima i padovima (foto)
Večernje novosti 25.06.2025
PEVAČICA i influenserka Ruža Rupić kao nagradu svojoj publici za to što su je punu deceniju pratili, objavila je novu pesmu „Tip top“. Foto: Novosti Pre punih 10 godina započela svoju influens i pevačku karijeru, a sve do danas je ređala brojne uspehe. -… »
Vesti dana »

Pogledajte mapu: Popaljeni meteo-alarmi u Srbiji zbog opasnog vremena
Nova pre 48 minutajoš 28 povezanih

As Crvene zvezde pred odlaskom! Engleski klub ga vodi odmah nakon Leha?!
Kurir pre 28 minutajoš 55 povezanih

Šta to Srbija tačno izvozi u SAD i koliko ćemo biti pogođeni Trampovim carinama?
Euronews pre 1 satjoš 58 povezanih