Povezane vesti

"Odjednom se pojavila ispred mene, kao duh - sva mračna!" Živica premro od straha na putu kod Zrenjanina, sad slavi dva…

"Odjednom se pojavila ispred mene, kao duh - sva mračna!" Živica premro od straha na putu kod Zrenjanina, sad slavi dva…

Kurir 25.06.2025
Ističe da vozi skoro pola veka i da to čini pažljivo. Od subote će još pažljivije. Živica Jankov iz Elemira pamtiće subotu, 21. jun, celog života i slaviće taj dan kao svoj drugi rođendan. Ostao je Živica živ i nepovređen, srećom, kako on, tako i njegov… »
Pruga smrti kod Elemira! Ipovest Živice iz Zrenjanina koji je zamalo umro od straha: "Odjednom se pojavila ispred mene" (video)…

Pruga smrti kod Elemira! Ipovest Živice iz Zrenjanina koji je zamalo umro od straha: "Odjednom se pojavila ispred mene" (video)…

Alo 25.06.2025
Građanin iz Elemira umalo stradao na zapuštenom pružnom prelazu bez svetla i rampe. „Voz izleteo kao duh“, kaže svedok. Lokalno stanovništvo u stalnoj opasnosti. Živica Jankov iz sela Elemir kod Zrenjanina doživeo je 21. juna iskustvo koje će pamtiti ceo… »

Vesti dana »