Povezane vesti

ON je dečko Lepe Lukić: Mladolik, udovac, džentlmen… S njim je bila i pre 50 godina

ON je dečko Lepe Lukić: Mladolik, udovac, džentlmen… S njim je bila i pre 50 godina

Svet & Skandal 25.06.2025
Diva narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je, gostujući u emisiji kod Sanje Marinković otkrila da ima dečka. Partner Lepe Lukić je, kako kaže, njena stara ljubav s kojom je obnovila odnos nakon nekoliko decenija. Ivan Vučićević Voditeljka je pitala svoje… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos: Nema bora, sličan je meni, stalno mi govori da sam najlepša…

Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos: Nema bora, sličan je meni, stalno mi govori da sam najlepša…

Kurir 25.06.2025
Pevačica nedavno sve priznala. Lepa Lukić je nedavno javno otkrila da ima dečka. U pitanju je njena stara ljubav, a nakon mnogo godina su se, kako je otkrila, emocije vratile. Gostujući u emisiji "Magazin In" jedna od tema bila je: "Da li muškarcu treba… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!

Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!

Alo 25.06.2025
Lepa je nedavno otkrila da ima emotivnog partnera i da to traje već godinu dana. Lepa Lukić je nedavno javno otkrila da ima dečka. U pitanju je njena stara ljubav, a nakon mnogo godina su se, kako je otkrila, emocije vratile. Gostujući u emisiji "Magazin… »

Vesti dana »