Povezane vesti
ON je dečko Lepe Lukić: Mladolik, udovac, džentlmen… S njim je bila i pre 50 godina
Svet & Skandal 25.06.2025
Diva narodne muzike, Lepa Lukić, nedavno je, gostujući u emisiji kod Sanje Marinković otkrila da ima dečka. Partner Lepe Lukić je, kako kaže, njena stara ljubav s kojom je obnovila odnos nakon nekoliko decenija. Ivan Vučićević Voditeljka je pitala svoje… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos: Nema bora, sličan je meni, stalno mi govori da sam najlepša…
Kurir 25.06.2025
Pevačica nedavno sve priznala. Lepa Lukić je nedavno javno otkrila da ima dečka. U pitanju je njena stara ljubav, a nakon mnogo godina su se, kako je otkrila, emocije vratile. Gostujući u emisiji "Magazin In" jedna od tema bila je: "Da li muškarcu treba… »
Lepa Lukić (85) ima dečka! Posle 50 godina su obnovili odnos, otkrila sve detalje!
Alo 25.06.2025
Lepa je nedavno otkrila da ima emotivnog partnera i da to traje već godinu dana. Lepa Lukić je nedavno javno otkrila da ima dečka. U pitanju je njena stara ljubav, a nakon mnogo godina su se, kako je otkrila, emocije vratile. Gostujući u emisiji "Magazin… »
Vesti dana »

Uhapšen muškarac osumnjičen za poresku utaju od oko 196 miliona dinara
NIN pre 1 satjoš 30 povezanih

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štiti građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 56 povezanih

U Ivanjici bez struje više hiljada domaćinstava, vanredna situacija u još tri opštine
NIN pre 3 satajoš 13 povezanih