Povezane vesti

"Beba mi je imala 2 meseca kad mi je muž rekao da ima drugu" Pevačica potpuno skraha, zaboden joj nož u leđa: "Razbijao me je…

"Beba mi je imala 2 meseca kad mi je muž rekao da ima drugu" Pevačica potpuno skraha, zaboden joj nož u leđa: "Razbijao me je…

Alo 26.06.2025
Mnogi smatraju da se Tanja nije promenila i veruju da bi ponovo mogla da uplovi u brak. Pop pevačica Tanja Banjanin iza sebe ima dva neuspešna braka, a u jednoj od svojih izjava iskreno je govorila o bivšim partnerima. Iako su njena prethodna ljubavna… »
"Beba mi je imala 2 meseca kad mi je muž rekao da ima drugu": Pevačica se dva put razvodila, ovako priča o razvodima: "Razbio…

"Beba mi je imala 2 meseca kad mi je muž rekao da ima drugu": Pevačica se dva put razvodila, ovako priča o razvodima: "Razbio…

Blic 26.06.2025
Naša pop pevačica Tanja Banjanin ima dva propala braka, a jednom prilikom je progovorila o svojim partnerima. Po mišljenju mnogih, Tanja se do danas ništa nije promenila, a mnogi veruju da će ponovo da uđe u brak, iako je imala mahom loša iskustva. - Ne… »

Vesti dana »

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

Navodni napad na Putinovu rezidenciju: Šta je poznato

BBC News pre 2 minutajoš 35 povezanih
Povredio se Nikola Jokić na utakmici protiv Majamija

Povredio se Nikola Jokić na utakmici protiv Majamija

Newsmax Balkans pre 32 minutajoš 80 povezanih
Vremenska prognoza: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest

Vremenska prognoza: Oblačno posle vedrog jutra, od minus devet do šest

Serbian News Media pre 37 minutajoš 16 povezanih
Studentska akcija 'Raspiši pobedu'

Studentska akcija 'Raspiši pobedu'