Povezane vesti

Ovo je nešto novo za mene: Sanja Vučić se prvi put oprobala u novim žanrovima - "Ovakvu je nikada niste videli" (foto)

Ovo je nešto novo za mene: Sanja Vučić se prvi put oprobala u novim žanrovima - "Ovakvu je nikada niste videli" (foto)

Večernje novosti 26.06.2025
JEDNA od najangažovanijih i najtalentovanijih pevačica mlađe generacije, Sanja Vučić, obradovala je svoju publiku objavom čak tri nove pesme: "Raspadam se", "Sto problema" i "Granit". Foto: Novosti Trilogija donosi osveženi zvuk i autorski pečat, budući… »
Ovo je nešto novo za mene: Sanja Vučić objavila trilogiju pesama, pa raspametila fanove: Po prvi put se oprobala u novim…

Ovo je nešto novo za mene: Sanja Vučić objavila trilogiju pesama, pa raspametila fanove: Po prvi put se oprobala u novim…

Kurir 26.06.2025
Pevačica koja važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije, objavila je trilogiju pesama, pa oduševila publiku. Jedna od najangažovanijih i najtalentovanijih pevačica mlađe generacije, Sanja Vučić, obradovala je svoju publiku objavom čak tri nove… »
"Ovo je nešto novo..." Sanja objavila trilogiju pesama: Oprobala se u novim žanrovima, ovakvu je niste čuli

"Ovo je nešto novo..." Sanja objavila trilogiju pesama: Oprobala se u novim žanrovima, ovakvu je niste čuli

Telegraf 26.06.2025
Jedna od najangažovanijih i najtalentovanijih pevačica mlađe generacije, Sanja Vučić, obradovala je svoju publiku objavom čak tri nove pesme: "Raspadam se", "Sto problema" i "Granit". Trilogija donosi osveženi zvuk i autorski pečat, budući da je Sanja… »
Ovakvu je nikada niste čuli! Sanja Vučić objavila trilogiju pesama, pa raspametila fanove (video)

Ovakvu je nikada niste čuli! Sanja Vučić objavila trilogiju pesama, pa raspametila fanove (video)

Alo 26.06.2025
Po prvi put se oprobala u novim žanrovima. Pevačica koja važi za jednu od najvećih zvezda mlađe generacije, objavila je trilogiju pesama, pa oduševila publiku! Jedna od najangažovanijih i najtalentovanijih pevačica mlađe generacije, Sanja Vučić… »

Vesti dana »