Povezane vesti
Preminuo otac Jovane Jeremić! Voditeljka slomljena od bola uputila mu poslednje reči
Mondo 27.06.2025
Jovana Jeremić se bolnim rečima oprostila od oca. Voditeljki Jovani Jeremić preminuo je otac. Tim povodom, voditeljka se oglasila putem društveih mreža: "Juče je umro moj otac. Danas posle emisije, koju sam vodila dostojanstveno, tako da moji najbliži… »
Umro otac Jovane Jeremić Voditeljka u suzama nad kovčegom ne dolazi sebi!
Alo 27.06.2025
Tuga. Jovana Jeremić na Instagram profilu je objavila da joj je tata juče preminuo u 73. godini života. Tom prilikom emotivnom porukom oprostila se od svog oca. - Juče je umro moj otac. Danas, posle emisije koju sam vodila dostojanstveno, tako da moji… »
Evo gde je jovana bila kad joj je otac preminuo Voditeljka slomljena od bola: "Niko nije primetio"
Alo 27.06.2025
Pre sahrane je vodila emisiju. Otac Jovane Jeremić je preminuo u toku jučerašnjeg dana. Voditeljka se tužnom objavom oglasila na svom Instagram profilu i otkrila da je pre sahrane vodila emisiju. - Juče je umro moj otac. Danas posle emisije, koju sam… »
Umro otac Jovane Jeremić: Voditeljka slomljena od bola, oglasila se na mrežama
Blic 27.06.2025
Voditeljka Jovana Jeremić objavila je na Instagram profilu da je juče ostala bez oca, koji je preminuo. - Juče je umro moj otac. Danas posle emisije, koju sam vodila dostojanstveno, tako da moji najbliži saradnici nisu primetili, ni publika, sahranila… »
Umro otac Jovane Jeremić
Telegraf 27.06.2025
Miodrag Jeremić, otac popularne voditeljke Jovane Jeremić, preminuo je juče, 26. juna, a tužnu vest Jovana je podelila sa svojim pratiocima putem društvenih mreža. Voditeljka je na Instagramu objavila emotivnu fotografiju na kojoj grli kovčeg, a uz sliku… »
Vesti dana »

Vitkof i egipatski ministar Abdelati razgovarali o situaciji u Pojasu Gaze
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana