Повезане вести
Преминуо отац Јоване Јеремић! Водитељка сломљена од бола упутила му последње речи
Мондо 27.06.2025
Јована Јеремић се болним речима опростила од оца. Водитељки Јовани Јеремић преминуо је отац. Тим поводом, водитељка се огласила путем друштвеих мрежа: "Јуче је умро мој отац. Данас после емисије, коју сам водила достојанствено… »
Ево где је јована била кад јој је отац преминуо Водитељка сломљена од бола: "Нико није приметио"
Ало 27.06.2025
Пре сахране је водила емисију. Отац Јоване Јеремић је преминуо у току јучерашњег дана. Водитељка се тужном објавом огласила на свом Инстаграм профилу и открила да је пре сахране водила емисију. - Јуче је умро мој отац. Данас… »
Умро отац Јоване Јеремић Водитељка у сузама над ковчегом не долази себи!
Ало 27.06.2025
Туга. Јована Јеремић на Инстаграм профилу је објавила да јој је тата јуче преминуо у 73. години живота. Том приликом емотивном поруком опростила се од свог оца. - Јуче је умро мој отац. Данас, после емисије коју сам водила… »
Умро отац Јоване Јеремић: Водитељка сломљена од бола, огласила се на мрежама
Блиц 27.06.2025
Водитељка Јована Јеремић објавила је на Инстаграм профилу да је јуче остала без оца, који је преминуо. - Јуче је умро мој отац. Данас после емисије, коју сам водила достојанствено, тако да моји најближи сарадници нису приметили… »
Умро отац Јоване Јеремић
Телеграф 27.06.2025
Миодраг Јеремић, отац популарне водитељке Јоване Јеремић, преминуо је јуче, 26. јуна, а тужну вест Јована је поделила са својим пратиоцима путем друштвених мрежа. Водитељка је на Инстаграму објавила емотивну фотографију на… »
Вести дана »

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
BBC News пре 1 сатјош 18 повезаних

Хоће ли блокада саобраћајница постати кривично дело за које је предвиђена затворска казна?
Глас Зајечара пре 48 минутајош 2 повезане

Нишки студенти: Колега доведен у “ланцима” на сахрану оца, а Кристијан Голубовић некад без лисица
Наиссус инфо пре 1 сатјош 4 повезане

Српски спорт завијен у црно! Ево како ће се фудбалска Србија опростити од Дејана Миловановића
Вечерње новости пре 1 сатјош 16 повезаних