Повезане вести
‘Побједнички плес’ Доналда Трумпа и удар на нерегистроване мигранте
Ал Јазеера 27.06.2025
Уставно право – да људи рођени у Сједињеним Америчким Државама готово увијек аутоматски добијају држављанство – данас је претрпјело велики ударац. Врховни суд САД-а издао је нову одлуку којом се слабе овласти судија да… »
Врховни суд Америке пресудио: Још једна велика победа Доналда Трампа! (фото/видео)
Курир 27.06.2025
Укинуто право загарантовано Уставом САД. Администрацији америчког председника Доналда Трампа биће дозвољено да предузме кораке ка спровођењу свог предлога о укидању аутоматског држављанства по рођењу у Сједињеним Америчким… »
Бомба на врховном суду: Трампова уредба о држављанству почиње да важи!
Ало 27.06.2025
Врховни суд САД донео је важну одлуку којом је дозволио администрацији Доналда Трампа да делимично спроведе уредбу о укидању аутоматског држављанства по рођењу. Трамп слави значајну правну победу док судови ограничавају… »
Велика победа за Трампа: Врховни суд пресудио у његову корист, амерички председник слави
Вечерње новости 27.06.2025
АДМИНИСТРАЦИЈА америчког председника Доналда Трампа добила је зелено светло да предузме кораке за спровођење предлога о укидању аутоматског држављанства по рођењу у Сједињеним Америчким Државама, јавља Ски Невс. Фото… »
Вести дана »

Додик препушта дужност својој сарадници Ани Тришић Бабић: "Обављаће послове у смислу указа, ја остајем, ја сам изабрани председник уставом"
Блиц пре 9 минутајош 5 повезаних

ВЈТ: Један од осумњичених признао убиство у Херцеговачкој улици, други се бранио ћутањем
Данас пре 6 сатијош 1 повезана

„Нисам најбоље, хоћу да се извиним свима“: Новак Ђоковић је ипак после предаје био и оптимистичан на крају
Данас пре 7 сатијош 1 повезана