Povezane vesti
''Hospitalizovana je po kazni, tako sam htela": Marija Kulić odala porodične tajne, otkrila sve o Miljaninoj veridbi, pa…
Kurir 27.06.2025
Na samom kraju Marija Kulić osvrnula se na lažnu veridbu njene ćerke Miljane i Lepog Luke. Marija Kulić otkriva da je sa ćerkom Miljanom izgladila odnose, ali i da se bivša rijaliti učesnica nije zaista verila sa Lepim Lukom. Marija Kulić otkriva da je… »
''Hospitalizovana je po kazni, tako sam htela" Raskrinkane mračne tajne porodice Kulić, Marija ne može više da ćuti
Alo 27.06.2025
Kulićka je istakla da je Miljana bila smeštena u psihijatrijsku bolnicu kao deo kazne. Marija Kulić otkrila je da je uspešno izgladila odnose sa ćerkom Miljanom, kao i da njen unuk Željko razume zbog čega je ona sve češće odsutna. Takođe, Marija je… »
Vesti dana »

Vatrogasac povređen u eksploziji! Požar u Crnoj Gori "guta" sve pred sobom, meštani se hitno evakuišu: "Stanje je katastrofa, zahvaćene su kuće"
Blic pre 27 minutajoš 52 povezane

Ratni veteran koji je pušten: Policajac mi je stao nogom na glavu, postoji snimak - nisu imali dokaz da sam uradio bilo koje delo
Novi magazin pre 12 minutajoš 18 povezanih

Evo u koja dva grada u Srbiji je pakleno! Izmereno čak 39 stepeni, dok je na Kopaoniku drugo godišnje doba, tamo je 24!
Dnevnik pre 37 minutajoš 60 povezanih