Povezane vesti

"Ložilo ga je što sam u spavaćici" Svi u studiju zanemeli zbog priznanja Lidije Vukićević: "100 puta je to radio, morao je"…

"Ložilo ga je što sam u spavaćici" Svi u studiju zanemeli zbog priznanja Lidije Vukićević: "100 puta je to radio, morao je"…

Alo 27.06.2025
Lidija je otvoreno govorila o udvaračima. Poznata glumica Lidija Vukićević već decenijama pleni pažnju svojim izgledom, a mnogi komentarišu da za nju vreme kao da je stalo – iako ima 62 godine. I danas važi za jednu od najatraktivnijih dama sa javne… »
"Ložilo ga je što sam u spavaćici": U emisiji nastao muk nakon što je Lidija Vukićević šokirala pričom: "100 puta je to radio…

"Ložilo ga je što sam u spavaćici": U emisiji nastao muk nakon što je Lidija Vukićević šokirala pričom: "100 puta je to radio…

Blic 27.06.2025
Poznata glumica Lidija Vukićević svojim izgledom privlači pažnju godinama unazad, a mnogima se čini kako ne stari, iako ima 62 godine. Lidija je i dan-danas san mnogih muškaraca, a nedavno je progovorila o udvaračima i tom prilikom se prisetila jedne… »

Vesti dana »