Povezane vesti
"Spavala sam sa preko 50 muškaraca" Šokantno priznanje učesnice rijalitija: "Možda je broj i trocifren"
Alo 27.06.2025
Krunićeva iznenadila priznanjem o muškarcima. Nekadašnja rijaliti učesnica Jelena Krunić jednom prilikom je izjavila da je imala intimne odnose sa više od 50 muškaraca. – Da budem potpuno iskrena, ne znam sa koliko muškaraca sam spavala. Broj je sigurno… »
"Spavala sam sa preko 50 muškaraca, žene lažu" Naša starleta šokirala izjavom: Davno je prestala da broji...
Kurir 27.06.2025
Jelena je jednom prilikom iskreno govorila na ovu temu, te je mnoge šokirala pričom o drugim ženama. Nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić kaže da je spavala sa preko 50 muškaraca, kao i da je davno prestala da broji. Naime, Jelena je… »
Vesti dana »
Na srpskim prugama, u protekla 24 sata, angažovano više od 800 radnika zbog snega
RTV pre 2 satajoš 48 povezanih
Aktivisti: U Iranu tokom demonstracija poginulo najmanje 538, pritvoreno više od 10.670 osoba
Serbian News Media pre 1 satjoš 34 povezane
Tramp nastavio sa pretnjama: Snažno im predlažem da postignu dogovor sa Vašingtonom, pre nego što postane kasno
Kurir pre 1 satjoš 23 povezane
Tramp naredio izradu plana invazije na Grenland, vojni zvaničnici se opiru?
RTV pre 6 satijoš 32 povezane