Povezane vesti
"Spavala sam sa preko 50 muškaraca" Šokantno priznanje učesnice rijalitija: "Možda je broj i trocifren"
Alo 27.06.2025
Krunićeva iznenadila priznanjem o muškarcima. Nekadašnja rijaliti učesnica Jelena Krunić jednom prilikom je izjavila da je imala intimne odnose sa više od 50 muškaraca. – Da budem potpuno iskrena, ne znam sa koliko muškaraca sam spavala. Broj je sigurno… »
"Spavala sam sa preko 50 muškaraca, žene lažu" Naša starleta šokirala izjavom: Davno je prestala da broji...
Kurir 27.06.2025
Jelena je jednom prilikom iskreno govorila na ovu temu, te je mnoge šokirala pričom o drugim ženama. Nekadašnja rijaliti učesnica i starleta Jelena Krunić kaže da je spavala sa preko 50 muškaraca, kao i da je davno prestala da broji. Naime, Jelena je… »
Vesti dana »

Guranje sa žandarmerijom u Zaječaru: Skupština grada usvojila dnevni red, a potom je proglašena pauza (foto, video)
Blic pre 1 minutjoš 28 povezanih

BIRN: Srbija u Izrael izvezla više municije za prvih šest meseci 2025. nego tokom cele rekordne prošle godine
N1 Info pre 4 satijoš 8 povezanih

„Praviš pare i dok ležiš“: Otac Predraga Koluvije prodaje konoplju preko firme Jovanjica Nova i ovako je reklamira VIDEO
Nova pre 3 satajoš 5 povezanih

Ko je Darko Glišić, srpski ministar kom je pozlilo tokom gostovanja na televiziji
BBC News pre 11 minutajoš 117 povezanih

Detalji požara u Batajnici Goreo objekat u blizini vrtića (foto+video)
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih