Povezane vesti

NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom protesta, policija da sankcioniše odgovorne

NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom protesta, policija da sankcioniše odgovorne

N1 Info 29.06.2025
Nezavisno udruženje novinara Srbije "najoštrije" je osudilo "višestruke napade, ometanja i zastrašivanja novinara koji su izveštavali sa Vidovdanskog protesta u Beogradu". "Posebno zabrinjava činjenica da su većinu incidenata počinili upravo pripadnici… »
NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom Vidovdanskog protesta – policija da hitno identifikuje i sankcioniše…

NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom Vidovdanskog protesta – policija da hitno identifikuje i sankcioniše…

Bujanovačke 29.06.2025
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje višestruke napade, ometanja i zastrašivanja novinara koji su juče izveštavali sa Vidovdanskog protesta u Beogradu. Posebno zabrinjava činjenica da su većinu incidenata počinili upravo… »
„Ja sam ćaci, vi ste naci“: Mladić koji je ometao reportera N1 uznemiravao i druge novinare (VIDEO)

„Ja sam ćaci, vi ste naci“: Mladić koji je ometao reportera N1 uznemiravao i druge novinare (VIDEO)

Cenzolovka 29.06.2025
Nepoznati mladić koji je ometao reportera N1 u direktnom prenosu sa Vidovdanskog sabora pristalica vlasti ispred Narodne skupštine Srbije imao je nekoliko reči i za Vojina Radovanovića, novinara Danas, kojeg je pratio i snimao telefonom dok je ovaj… »
Nepoznati mladić sve vreme ometao uključenje reportera N1 ispred „Ćacilenda“

Nepoznati mladić sve vreme ometao uključenje reportera N1 ispred „Ćacilenda“

Cenzolovka 29.06.2025
Reporter N1 Nenad Nešić, koji prati današnje književno veče u "Ćacilendu" u Pionirskom parku, a nalazi se ispred Narodne skupštine, bio je ometan oko 17 časova da izveštava, jer je ispred njega stao jedan mladić, verovatno učesnik tog događaja. Snimak… »

Danas 29.06.2025
Nepoznati mladić koji je ometao reportera N1 u direktnom prenosu sa Vidovdanskog sabora pristalica vlasti ispred Narodne skupštine Srbije imao je nekoliko reči i za Vojina Radovanovića, novinara Danas, kojeg je pratio i snimao telefonom dok je ovaj… »
Napadi na novinare tokom Vidovdana: Policija nije reagovala uprkos prijavama

Napadi na novinare tokom Vidovdana: Policija nije reagovala uprkos prijavama

Danas 28.06.2025
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) ocenila je danas da je nedopustivo sprečavanje novinara i kamermana da prate manifestaciju obeležavanja Vidovdana ispred Skupštine Srbije. U saopštenju se navodi da je prostor ispred Skupštine Srbije bio… »

Vesti dana »