Повезане вести
НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током протеста, полиција да санкционише одговорне
Н1 Инфо 29.06.2025
Независно удружење новинара Србије "најоштрије" је осудило "вишеструке нападе, ометања и застрашивања новинара који су извештавали са Видовданског протеста у Београду". "Посебно забрињава чињеница да су већину инцидената… »
НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током Видовданског протеста – полиција да хитно идентификује и санкционише…
Бујановачке 29.06.2025
Независно удружење новинара Србије (НУНС) најоштрије осуђује вишеструке нападе, ометања и застрашивања новинара који су јуче извештавали са Видовданског протеста у Београду. Посебно забрињава чињеница да су већину инцидената… »
„Ја сам ћаци, ви сте наци“: Младић који је ометао репортера Н1 узнемиравао и друге новинаре (ВИДЕО)
Цензоловка 29.06.2025
Непознати младић који је ометао репортера Н1 у директном преносу са Видовданског сабора присталица власти испред Народне скупштине Србије имао је неколико речи и за Војина Радовановића, новинара Данас, којег је пратио и снимао… »
Непознати младић све време ометао укључење репортера Н1 испред „Ћациленда“
Цензоловка 29.06.2025
Репортер Н1 Ненад Нешић, који прати данашње књижевно вече у "Ћациленду" у Пионирском парку, а налази се испред Народне скупштине, био је ометан око 17 часова да извештава, јер је испред њега стао један младић, вероватно… »
„Ја сам ћаци, ви сте наци“: Младић који је ометао репортера Н1 узнемиравао и друге новинаре (ВИДЕО)
Данас 29.06.2025
Непознати младић који је ометао репортера Н1 у директном преносу са Видовданског сабора присталица власти испред Народне скупштине Србије имао је неколико речи и за Војина Радовановића, новинара Данас, којег је пратио и снимао… »
Напади на новинаре током Видовдана: Полиција није реаговала упркос пријавама
Данас 28.06.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) оценила је данас да је недопустиво спречавање новинара и камермана да прате манифестацију обележавања Видовдана испред Скупштине Србије. У саопштењу се наводи да је простор… »
Вести дана »

Оптужни предлог против осумњиченог да је на ВМА напао војне полицајце
Нова пре 3 сатајош 55 повезаних

Студент Јовичић штрајкује глађу након продужења притвора, у писму поручује: Борим се за правду животом
Недељник пре 2 сатајош 20 повезаних

Преминуо прослављени амерички глумац и редитељ Роберт Редфорд
Морава инфо пре 5 сатијош 47 повезаних

Скуп подршке ухапшеним пољопривредницима сутра испред суда у Новом Саду
Нови магазин пре 1 сатјош 33 повезане