Повезане вести

НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током протеста, полиција да санкционише одговорне

НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током протеста, полиција да санкционише одговорне

Н1 Инфо 29.06.2025
Независно удружење новинара Србије "најоштрије" је осудило "вишеструке нападе, ометања и застрашивања новинара који су извештавали са Видовданског протеста у Београду". "Посебно забрињава чињеница да су већину инцидената… »
НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током Видовданског протеста – полиција да хитно идентификује и санкционише…

НУНС: Недопустиво насиље и ометање новинара током Видовданског протеста – полиција да хитно идентификује и санкционише…

Бујановачке 29.06.2025
Независно удружење новинара Србије (НУНС) најоштрије осуђује вишеструке нападе, ометања и застрашивања новинара који су јуче извештавали са Видовданског протеста у Београду. Посебно забрињава чињеница да су већину инцидената… »
„Ја сам ћаци, ви сте наци“: Младић који је ометао репортера Н1 узнемиравао и друге новинаре (ВИДЕО)

„Ја сам ћаци, ви сте наци“: Младић који је ометао репортера Н1 узнемиравао и друге новинаре (ВИДЕО)

Цензоловка 29.06.2025
Непознати младић који је ометао репортера Н1 у директном преносу са Видовданског сабора присталица власти испред Народне скупштине Србије имао је неколико речи и за Војина Радовановића, новинара Данас, којег је пратио и снимао… »
Непознати младић све време ометао укључење репортера Н1 испред „Ћациленда“

Непознати младић све време ометао укључење репортера Н1 испред „Ћациленда“

Цензоловка 29.06.2025
Репортер Н1 Ненад Нешић, који прати данашње књижевно вече у "Ћациленду" у Пионирском парку, а налази се испред Народне скупштине, био је ометан око 17 часова да извештава, јер је испред њега стао један младић, вероватно… »

Данас 29.06.2025
Непознати младић који је ометао репортера Н1 у директном преносу са Видовданског сабора присталица власти испред Народне скупштине Србије имао је неколико речи и за Војина Радовановића, новинара Данас, којег је пратио и снимао… »
Напади на новинаре током Видовдана: Полиција није реаговала упркос пријавама

Напади на новинаре током Видовдана: Полиција није реаговала упркос пријавама

Данас 28.06.2025
Асоцијација независних електронских медија (АНЕМ) оценила је данас да је недопустиво спречавање новинара и камермана да прате манифестацију обележавања Видовдана испред Скупштине Србије. У саопштењу се наводи да је простор… »

Вести дана »