Povezane vesti
NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom protesta, policija da sankcioniše odgovorne
N1 Info 29.06.2025
Nezavisno udruženje novinara Srbije "najoštrije" je osudilo "višestruke napade, ometanja i zastrašivanja novinara koji su izveštavali sa Vidovdanskog protesta u Beogradu". "Posebno zabrinjava činjenica da su većinu incidenata počinili upravo pripadnici… »
NUNS: Nedopustivo nasilje i ometanje novinara tokom Vidovdanskog protesta – policija da hitno identifikuje i sankcioniše…
Bujanovačke 29.06.2025
Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS) najoštrije osuđuje višestruke napade, ometanja i zastrašivanja novinara koji su juče izveštavali sa Vidovdanskog protesta u Beogradu. Posebno zabrinjava činjenica da su većinu incidenata počinili upravo… »
„Ja sam ćaci, vi ste naci“: Mladić koji je ometao reportera N1 uznemiravao i druge novinare (VIDEO)
Cenzolovka 29.06.2025
Nepoznati mladić koji je ometao reportera N1 u direktnom prenosu sa Vidovdanskog sabora pristalica vlasti ispred Narodne skupštine Srbije imao je nekoliko reči i za Vojina Radovanovića, novinara Danas, kojeg je pratio i snimao telefonom dok je ovaj… »
Nepoznati mladić sve vreme ometao uključenje reportera N1 ispred „Ćacilenda“
Cenzolovka 29.06.2025
Reporter N1 Nenad Nešić, koji prati današnje književno veče u "Ćacilendu" u Pionirskom parku, a nalazi se ispred Narodne skupštine, bio je ometan oko 17 časova da izveštava, jer je ispred njega stao jedan mladić, verovatno učesnik tog događaja. Snimak… »
„Ja sam ćaci, vi ste naci“: Mladić koji je ometao reportera N1 uznemiravao i druge novinare (VIDEO)
Danas 29.06.2025
Nepoznati mladić koji je ometao reportera N1 u direktnom prenosu sa Vidovdanskog sabora pristalica vlasti ispred Narodne skupštine Srbije imao je nekoliko reči i za Vojina Radovanovića, novinara Danas, kojeg je pratio i snimao telefonom dok je ovaj… »
Napadi na novinare tokom Vidovdana: Policija nije reagovala uprkos prijavama
Danas 28.06.2025
Asocijacija nezavisnih elektronskih medija (ANEM) ocenila je danas da je nedopustivo sprečavanje novinara i kamermana da prate manifestaciju obeležavanja Vidovdana ispred Skupštine Srbije. U saopštenju se navodi da je prostor ispred Skupštine Srbije bio… »
Vesti dana »

"To je politički proces": Oglasio se SPS o "slučaju" Dodik: Narod je jedini suveren i izvor svake vlasti u Republici Srpskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Mapa) RHMZ popalio sve alarme! Za vikenda stižu ekstremne vrućine: Beograd čeka pakao, evo koje oblasti su još na udaru toplotnog talasa
Blic pre 5 satijoš 2 povezane

Tramp: Sastao bih se sa Putinom i ako se ruski predsednik ne sastane sa Zelenskim
Blic pre 38 minutajoš 3 povezane

Libanska vlada odobrila ciljeve američkog predloga za razoružanje Hezbolaha (foto)
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana