Povezane vesti

Igrale zajedno u "Srećnim ljudima", a posle predstava je vozila kući: Milica Milša slomljena zbog smrti koleginice

Igrale zajedno u "Srećnim ljudima", a posle predstava je vozila kući: Milica Milša slomljena zbog smrti koleginice

Mondo pre 30 dana
Milica Milša se oglasila povodom smrti Žiže Stojanović, s kojom je igrala u brojnim predstavama i hit seriji "Srećni ljudi" Glumica Žiža Stojanović biće sahranjena sutra na Novom groblju u Beogradu. Zvezda Beogradskog dramskog pozorišta preminula je u… »
Milica Milša slomljena zbog smrti koleginice: Od Žiže sam dobila važne životne savete i uvek sam je vozila posle predstava kući…

Milica Milša slomljena zbog smrti koleginice: Od Žiže sam dobila važne životne savete i uvek sam je vozila posle predstava kući…

Kurir pre 30 dana
Igrale smo zajedno i u Pavićevim "Srećnim ljudima", predstavama "Harold i Mod" i "Poltron". Druženje u pozorišnom klubu, gde smo mi mladi učili od starijih, iskusnijih kolega i slušali njihove dogodovštine, ostaje urezano zauvek - kaže Milša. Voljena… »
Smrt ih je zauvek razdvojila Milica Milša slomljena od bola, nakon tragične vesti

Smrt ih je zauvek razdvojila Milica Milša slomljena od bola, nakon tragične vesti

Alo pre 30 dana
Glumicu vest o smrti duboko potresla. Glumic Milica Milša teško je podnela vest o smrti koleginice Žiže Stojanović koja će biti sahranjena sutra na Novom groblju u Beogradu. - Baš me je rastužio odlazak drage Žiže Stojanović, s kojom sam još kao mlada… »

Vesti dana »