Повезане вести

Играле заједно у "Срећним људима", а после представа је возила кући: Милица Милша сломљена због смрти колегинице

Играле заједно у "Срећним људима", а после представа је возила кући: Милица Милша сломљена због смрти колегинице

Мондо 29.06.2025
Милица Милша се огласила поводом смрти Жиже Стојановић, с којом је играла у бројним представама и хит серији "Срећни људи" Глумица Жижа Стојановић биће сахрањена сутра на Новом гробљу у Београду. Звезда Београдског драмског… »
Милица Милша сломљена због смрти колегинице: Од Жиже сам добила важне животне савете и увек сам је возила после представа кући…

Милица Милша сломљена због смрти колегинице: Од Жиже сам добила важне животне савете и увек сам је возила после представа кући…

Курир 29.06.2025
Играле смо заједно и у Павићевим "Срећним људима", представама "Харолд и Мод" и "Полтрон". Дружење у позоришном клубу, где смо ми млади учили од старијих, искуснијих колега и слушали њихове догодовштине, остаје урезано заувек… »
Смрт их је заувек раздвојила Милица Милша сломљена од бола, након трагичне вести

Смрт их је заувек раздвојила Милица Милша сломљена од бола, након трагичне вести

Ало 29.06.2025
Глумицу вест о смрти дубоко потресла. Глумиц Милица Милша тешко је поднела вест о смрти колегинице Жиже Стојановић која ће бити сахрањена сутра на Новом гробљу у Београду. - Баш ме је растужио одлазак драге Жиже Стојановић, с… »

Вести дана »