Povezane vesti
(Video) "skidam kapu ko je zaradio od koncerta" Ivana Selakov brutalno iskreno o svemu: Želela sam da imam dovoljno svojih…
Kurir 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov uskoro će održati prvi solistički koncert, a sada je otkrila kako idu pripreme. Ivana je istakla da je 20 godina čekala za solistički koncert jer nije želela da publici peva pesme kolega. - Još uvek nisam svesna da pravim koncert… »
(Video) "skidam kapu ko je zaradio od koncerta": Ivana Selakov iskreno o estradi i braku: "Bila sam razočarana"
Blic 30.06.2025
Pevačica Ivana Selakov uskoro će održati prvi solistički koncert, a sada je otkrila kako idu pripreme. Ivana je istakla da je 20 godina čekala za solistički koncert jer nije želela da publici peva pesme kolega. - Još uvek nisam svesna da pravim koncert… »
Ćerka ivane Selakov imala ozbiljan poremećaj Pevačica otkrila pakao kroz koji je prošla: "Niko nije bio stručan da nam…
Alo 30.06.2025
Nikad iskrenije! Ivana Selakov je pred našim kamerama govorila je o koncertu koji će se održati 07. novembra u MTS dvorani. Tom prilikom progovorila je o troškovima kada su u pitanju solitički koncerti. - Koncerti su teški minus, retko ko je od koncerta… »
Ivana Selakov 20 godina krila pravu istinu Evo zašto nikada ranije nije pravila solistički koncert! (foto/video)
Alo 30.06.2025
Ivana je pred našim kamerama objasnila zbog čega se odlučila da koncert održi u MTS dvorani. Ivana Selakov je pred našim kamerama progovorila o koncertu koji će se održati 07. novembra u MTS dvorani. - Mislim da je nakon skoro 20 godina došlo vreme i za… »
Ovo niko nije očekivao Ivana Selakov priznala kroz šta prolazi zbog ćerke i koncerta (foto/video)
Alo 30.06.2025
Tom prilikom dotakla se i svoje ćerke, ali i muža koji joj je neizmerna podrška svih ovih godina. Povodom promocije albuma i najave koncerta u MTS dvorani zakazanog za 7.novembar, Ivana Selakov je davala izjave za okupljene medije. Tom prilikom dotakla… »
Ivana Selakov se odlučila na važan korak Pevačica priznala ko stoji iza svega, pa spomenula i ćerku! (foto/video)
Alo 30.06.2025
Na promociji albuma i najavi koncerta koji će se održati 7. novembra u MTS dvorani, priznala je koliko joj ovaj korak u karijeri zaista znači, kao i ko ima najveću zaslugu za to što će se koncert i odžati. Ivane Selakov dugo nije bilo na estradnoj sceni… »
"Mlađi mi više odgovaraju" Ivana Selakov priznala da voli da eksperimentiše! (video/foto)
Alo 30.06.2025
Tom prilikom je istakla da je oduvek bila neko ko je eksperimentisao i da joj za saradnju više prijaju mlađe generacije. Ivana Selakov je na promociji albuma i najavi koncerta koji će se održati 7. novembra u MTS dvorani, progovorila o duestu sa mladim… »
Vesti dana »

Počele stroge kontrole proizvoda sa palminim uljem širom Srbije: Kazne do tri miliona dinara!
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Demonstranti iz Novog Pazara blokirali magistralni put ka Crnoj Gori: U Beogradu došli ispred kuće premijera Ðure Macuta (foto,video)
Blic pre 4 satijoš 1 povezana

Građanima stižu lažne kazne sa saobraćajne prekršaje: Kragujevačka policija upozorava na SMS prevaru koja danima kruži
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana

Gnusno! Žan-Noel Baro osudio snimke izraelaskih talaca u Pojasu Gaze: Njihova muka mora da se završi
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana