Povezane vesti
"Prodala me je zbog prvog mesta" Stefan Karić razočaran, totalno provalio taktiku Anđele Đuričić!
Alo 30.06.2025
Totalno je raskrinkao! Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić, za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Pre neki dan si čuo kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je voditelj. - Više je ni… »
Ova osoba je glavni favorit za pobedu u Eliti! Stefan Karić otkrio aposlutno sve, isplivali detalji
Kurir 30.06.2025
Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Stefane, čuo si pre neki dan kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je Darko. - Više je ni ne slušam, ono… »
"Prodala me je Zbog 1.: Mesta" Karić ubeđen da će Anđela Đuričić pobediti u "Zadruzi 8 Eliti"
Blic 30.06.2025
Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Stefane, čuo si pre neki dan kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je Darko. - Više je ni ne slušam, ono… »
Vesti dana »
"Napustiću stan sa decom čim dođe Marko" Marija Bulat očajna posle nasilja koje je doživela, pa priznala: "Povukla sam prijavu" (foto)
Blic pre 15 minutajoš 34 povezane
Objavljene nove cene goriva - evo koliko ćemo plaćati do sledećeg petka
Kamatica pre 1 satjoš 26 povezanih
Tramp želi što pre da okonča rat sa Iranom? Ove izjave američkog predsednika privukle su posebnu pažnju
Mondo pre 9 minutajoš 43 povezane
Lažni listići na izborima na Medicinskom fakultetu: Studenti objavili fotografiju
Nova pre 50 minutajoš 25 povezanih
Kopredsednici Evropske zelene partije: Vreme je za slobodne i poštene izbore u Srbiji
Beta pre 20 minutajoš 21 povezana