Povezane vesti
"Prodala me je zbog prvog mesta" Stefan Karić razočaran, totalno provalio taktiku Anđele Đuričić!
Alo 30.06.2025
Totalno je raskrinkao! Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić, za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Pre neki dan si čuo kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je voditelj. - Više je ni… »
Ova osoba je glavni favorit za pobedu u Eliti! Stefan Karić otkrio aposlutno sve, isplivali detalji
Kurir 30.06.2025
Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Stefane, čuo si pre neki dan kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je Darko. - Više je ni ne slušam, ono… »
"Prodala me je Zbog 1.: Mesta" Karić ubeđen da će Anđela Đuričić pobediti u "Zadruzi 8 Eliti"
Blic 30.06.2025
Stefan Karić progovorio je o svom odnosu sa Anđelom Đuričić za koju smatra da će odneti pobedu u Zadruzi 8 Eliti. - Stefane, čuo si pre neki dan kako je Anđela u februaru govorila o tebi. Šta misliš sada? - upitao je Darko. - Više je ni ne slušam, ono… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava: Popodne i tokom noći nepogode - pljuskovi i grmljavina, lokalno praćeni gradom i olujnim vetrom
N1 Info pre 35 minutajoš 32 povezane

Rasta 4 meseca proveo u ćeliji sa 12 zatvorenika! Ovako je reper govorio o zatvorskim danima: Imao sam ekipu, skoro 100 kilograma...
Kurir pre 5 minutajoš 20 povezanih

MUP: Pojačana kontrola saobraćaja naredne nedelje, fokus prekoračenje brzine
Danas pre 10 minutajoš 13 povezanih