Povezane vesti
Car poludeo kad je čuo da aleks Nikolić ulazi u Elitu! Oglasio se i osuo paljbu po bivšoj, jedna stvar ga najviše brine...
Kurir 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Filip Car u TikTok duelu sa Marijom Kulić izrazio je nezadovoljstvo. Filipa Cara razbesnela je vest da Aleksandra Nikolić ulazi u "Elitu 9", a posebno ga brine gde će za to vreme boraviti njihova ćerka. Bivši rijaliti učesnik Filip… »
Filip Car besan zbog ulaska Aleksandre Nikolić u Elitu 9: "Nije me obavestila, ne znam gde će mi biti ćerka"
Telegraf 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Filip Car izrazio je nezadovoljstvo jer nije obavešten o ulasku svoje bivše partnerke i majke svog deteta, Aleksandre Nikolić, u devetu sezonu rijalitija "Elita". U TikTok duelu sa Marijom Kulić, Car je istakao da ne zna gde će… »
"Ne može dete da mi bude u šimanovcima" Filip Car van sebe zbog Aleksandrinog ulaska u Elitu: "Niko me nije obavestio o tome"
Alo 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik izrazio je svoje nezadovoljstvo. Filipa Cara je posebno uznemirila vest da će Aleksandra Nikolić, majka njihove ćerke, ući u devetu sezonu rijalitija Elita, a najviše ga brine gde će njihova ćerka boraviti tokom tog perioda. Bivši… »
Vesti dana »
"Još uvek je 11.52": Odata pošta stradalima u padu nadstrešnice u više gradova (VIDEO)
N1 Info pre 35 minutajoš 33 povezane
Vučić razgovara sa zvaničnicima zemalja Pokreta nesvrstanih, od Gane do Kube (foto)
Blic pre 10 minutajoš 60 povezanih
Početak školske godine uz proteste i bojkot Jovine gimnazije
Naslovi.ai pre 11 minutajoš 34 povezane
Trostruki ubica sa strelišta u Danilovgradu izvršio samoubistvo nakon što ga je policija opkolila
Beta pre 2 satajoš 56 povezanih
Bujična poplava u Nepalu: Više od 1.000 žrtava, državljanka Srbije živa
BBC News pre 11 minutajoš 23 povezane