Povezane vesti

Car poludeo kad je čuo da aleks Nikolić ulazi u Elitu! Oglasio se i osuo paljbu po bivšoj, jedna stvar ga najviše brine...

Car poludeo kad je čuo da aleks Nikolić ulazi u Elitu! Oglasio se i osuo paljbu po bivšoj, jedna stvar ga najviše brine...

Kurir 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Filip Car u TikTok duelu sa Marijom Kulić izrazio je nezadovoljstvo. Filipa Cara razbesnela je vest da Aleksandra Nikolić ulazi u "Elitu 9", a posebno ga brine gde će za to vreme boraviti njihova ćerka. Bivši rijaliti učesnik Filip… »
Filip Car besan zbog ulaska Aleksandre Nikolić u Elitu 9: "Nije me obavestila, ne znam gde će mi biti ćerka"

Filip Car besan zbog ulaska Aleksandre Nikolić u Elitu 9: "Nije me obavestila, ne znam gde će mi biti ćerka"

Telegraf 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik Filip Car izrazio je nezadovoljstvo jer nije obavešten o ulasku svoje bivše partnerke i majke svog deteta, Aleksandre Nikolić, u devetu sezonu rijalitija "Elita". U TikTok duelu sa Marijom Kulić, Car je istakao da ne zna gde će… »
"Ne može dete da mi bude u šimanovcima" Filip Car van sebe zbog Aleksandrinog ulaska u Elitu: "Niko me nije obavestio o tome"

"Ne može dete da mi bude u šimanovcima" Filip Car van sebe zbog Aleksandrinog ulaska u Elitu: "Niko me nije obavestio o tome"

Alo 30.06.2025
Bivši rijaliti učesnik izrazio je svoje nezadovoljstvo. Filipa Cara je posebno uznemirila vest da će Aleksandra Nikolić, majka njihove ćerke, ući u devetu sezonu rijalitija Elita, a najviše ga brine gde će njihova ćerka boraviti tokom tog perioda. Bivši… »

Vesti dana »