Povezane vesti
Ratifikovan sporazum o osnivanju tribunala za Rusiju Zelenski potpisao dokument
Alo 01.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. "Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o osnivanju… »
Zelenski potpisao dokumenta o ratifikaciji sporazuma o osnivanju tribunala za Rusiju
Insajder 01.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. 'Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o osnivanju… »
Zelenski potpisao dokumenta o ratifikaciji sporazuma o osnivanju tribunala za Rusiju
Politika 01.07.2025
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. „Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o… »
Vesti dana »

UKRAJINSKA KRIZA: Ruski masovni vazdušni udari na Ukrajinu - Kijev, Odesa i Zaporožje među metama
RTV pre 54 minutajoš 16 povezanih

Jokićeva hladnokrvnost sprečila opštu tuču nakon ružnog poteza velikog rivala VIDEO
Nova pre 54 minutajoš 17 povezanih

Visok, krupan policajac plakao je kao kiša i govorio “nisam došao da bijem svoj narod”: Ovako se novinari Nove sećaju 5. oktobra
Nova pre 1 satjoš 11 povezanih

"Žao mi je dece i ljudi...": Kapiten Vojvodine i bivši fudbaler Zvezde javio se posle maratona sa Partizanom!
Telegraf pre 4 minutajoš 18 povezanih