Повезане вести
Ратификован споразум о оснивању трибунала за Русију Зеленски потписао документ
Ало 01.07.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. "Управо сам потписао документа за ратификацију… »
Зеленски потписао документа о ратификацији споразума о оснивању трибунала за Русију
Инсајдер 01.07.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. 'Управо сам потписао документа за ратификацију… »
Зеленски потписао документа о ратификацији споразума о оснивању трибунала за Русију
Политика 01.07.2025
КИЈЕВ - Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. „Управо сам потписао документа за… »
Вести дана »
Данас почиње пријава за легализацију објеката! Ко закасни, ризикује да му држава узме некретнину
Каматица пре 46 минутајош 33 повезане
Поново сукоби на граници између Тајланда и Камбоџе, један тајландски војник погинуо, четири рањена
Н1 Инфо пре 55 минутајош 26 повезаних
Потпуна доминација Николе Јокића! Погледајте како је Србин поцепао мрежу Шарлота: Ређао тројку за тројком, делио магичне асистенције... (видео)
Курир пре 25 минутајош 26 повезаних