Povezane vesti

Ratifikovan sporazum o osnivanju tribunala za Rusiju Zelenski potpisao dokument

Ratifikovan sporazum o osnivanju tribunala za Rusiju Zelenski potpisao dokument

Alo 01.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. "Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o osnivanju… »
Zelenski potpisao dokumenta o ratifikaciji sporazuma o osnivanju tribunala za Rusiju

Zelenski potpisao dokumenta o ratifikaciji sporazuma o osnivanju tribunala za Rusiju

Insajder 01.07.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. 'Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o osnivanju… »

Politika 01.07.2025
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski izjavio je danas da je potpisao dokumenta o ratifikaciji Sporazuma o osnivanju Specijalnog tribunala za zločin ruske agresije protiv Ukrajine. „Upravo sam potpisao dokumenta za ratifikaciju Sporazuma o… »

Vesti dana »