Повезане вести

Ратификован споразум о оснивању трибунала за Русију Зеленски потписао документ

Ратификован споразум о оснивању трибунала за Русију Зеленски потписао документ

Ало 01.07.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. "Управо сам потписао документа за ратификацију… »
Зеленски потписао документа о ратификацији споразума о оснивању трибунала за Русију

Зеленски потписао документа о ратификацији споразума о оснивању трибунала за Русију

Инсајдер 01.07.2025
Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. 'Управо сам потписао документа за ратификацију… »

Политика 01.07.2025
КИЈЕВ - Председник Украјине Володимир Зеленски изјавио је данас да је потписао документа о ратификацији Споразума о оснивању Специјалног трибунала за злочин руске агресије против Украјине. „Управо сам потписао документа за… »

Вести дана »