Povezane vesti
Petković nakon sastanka sa Sorsenom: "Preneo sam mu ozbiljnu zabrinutost zbog sve težeg položaja srpskog naroda na KiM"
Alo 01.07.2025
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se sa EUSP Peterom Sorsenom gde je razgovarao o nastavku dijaloga Beograda i Prištine na tehničkom nivou. - Upravo sam u Beču završio radni sastanak sa EUSP Peterom Sorensenom sa kojim sam… »
Petković razgovarao sa Sorensenom o nastavku dijaloga Beograda i Prištine
Blic 01.07.2025
Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas sa specijalnim izaslanikom Evropske unije za dijalog Beograda i Prištine Peterom Sorensenom, sa kojim je razgovarao o nastavku dijaloga na tehničkom nivou. - Razgovarao sam o… »
Vesti dana »

Danas se očekuje nevreme u Vojvodini: Hitna upozorenja izdavaće se jedan do dva sata unapred
Radio 021 pre 20 minutajoš 18 povezanih

Dve saobraćajne nezgode tokom noći u Beogradu, mnogo poziva hitnoj pomoći zbog alkoholisanih osoba
N1 Info pre 15 minutajoš 7 povezanih

Raketiran Kijev, sirene za vazdušnu opasnost širom zemlje; napadnuto skladište nafte u Sočiju
RTS pre 40 minutajoš 6 povezanih

Dramatično upozorenje iz Ukrajine: Eksplozija kod Zaporožja; Raste strah od nuklearne katastrofe VIDEO
B92 pre 5 minutajoš 5 povezanih