Povezane vesti
Dvojica Kineza uhapšena u SAD zbog špijunaže i regrutovanja za kinesku obaveštajnu službu
Euronews 01.07.2025
Dvojica kineskih državljana suočavaju se danas s optužbama nakon što su navodno delovali kao agenti Narodne Republike Kine u prikupljanju obaveštajnih podataka o pripadnicima i bazama američke mornarice, kao i regrutovanju drugih vojnih lica za zadatke… »
Vrbovali američke mornare: Dvojica Kineza uhapšena zbog špijunaže i regrutovanja za kinesku obaveštajnu službu
Večernje novosti 01.07.2025
DVOJICA kineskih državljana suočavaju se danas s optužbama nakon što su navodno delovali kao agenti Narodne Republike Kine u prikupljanju obaveštajnih podataka o pripadnicima i bazama američke mornarice, kao i regrutovanju drugih vojnih lica za zadatke… »
Vesti dana »
"Sin mi je rođen bez sluha, pitala sam se zašto meni..." Anica o sinu, životu u Americi i povratku u Srbiju
Telegraf pre 59 minutajoš 22 povezane
Razorni zemljotresi u Venecueli: 589 mrtvih, snimci katastrofe iz vazduha
BBC News pre 3 satajoš 24 povezane
Stručnjak za energetiku: Srbija bi mogla da preuzme vlasništvo u NIS ako ne bude imala izbora, ta opcija se već razmatra
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 22 povezane
Radić: Napustio sam zemlju kada su objavili snimke moje maloletne kćerke na televiziji
Pravo u centar pre 5 satijoš 18 povezanih