Повезане вести
Трампов "Алигатор Алкатраз" шоу! Показао како да мигранти беже ако наиђу на звери и онда напао Бајдена: Желео је овде да ме…
Курир 02.07.2025
Трамп псовао Бајдена у "Алигатор Алкатразу" Амерички председник Доналд Трамп назвао је бившег председника Џоа Бајдена "кучкиним сином" док је обилазио притворски објекат у Еверглејдсу на Флориди познат као "Алигатор Алкатраз"… »
"Тај к**вин син" Трамп не бира речи за њега, ево о коме се ради (видео)
Ало 02.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио у уторак, током обиласка новога мигрантског притворског центра на Флориди, тзв. "Алигатор Алкатраза", изјавио да је бивши амерички председник Џо Бајден желео тамо да га смести. Трамп је у… »
Трамп опсовао Бајдена у програму уживо: "Тај кур*ин син" (видео)
Вечерње новости 02.07.2025
ПРОШЛЕ недеље председник САД Доналд Трамп напустио је Белу кућу поводом НАТО самита у Хагу, видно љут на Израел и Иран. Фото: ЦНН Принтскрин - Имамо две земље које се толико дуго и жестоко боре да више ни не знају шта… »
Трампове опције за ФЕД: Ко ће заузети место председавајућег централне банке?
Блиц 02.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да има две или три главне опције за замену Џерома Пауела на месту председавајућег Федералних резерви (ФЕД). "Имам два или три главна избора", навео је Доналд Трамп новинарима… »
"Имам два или три главна избора": Кога Трамп жели на челу ФЕД-а?
Телеграф 02.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да има две или три главне опције за замену Џерома Пауела на месту председавајућег Федералних резерви (ФЕД). - Имам два или три главна избора - навео је Трамп новинарима током… »
"Биби долази, бићу веома чврст": Трамп најавио састанак са Нетањахуом, ево шта ће бити главни захтев Америке
Блиц 02.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће разговарати о ситуацији у Гази и Ирану када се следеће недеље састане са израелским премијером Бењамином Нетањахуом у Белој кући, додајући да се нада да ће ускоро постићи… »
Трамп најавио састанак са Нетањахуом: Бићу "веома чврст" по питању брзог прекида ватре у Гази
Курир 02.07.2025
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће разговарати о ситуацији у Гази и Ирану када се следеће недеље састане са израелским премијером Бењамином Нетањахуом у Белој кући, додајући да се нада да ће ускоро постићи… »
Вести дана »

Нагли пад температуре! Хладније за скоро 10 степени, спремите се за рану јесен!
Ало пре 2 минутајош 21 повезана

Свима се свиђа како игра Душан Влаховић: Пљуште похвале на рачун Србина, огласио се и легендарни тренер
Мондо пре 2 минутајош 22 повезане

Руска служба: 'Европска унија спрема 'Мајдан' у Србији'; Брисел: 'То је лаж'
Радио 021 пре 18 минутајош 12 повезаних

"Амерички државни секретар Рубио тражио је сусрет са мном": Вучић о решавању питања америчких царина
Мондо пре 1 сатјош 12 повезаних