Povezane vesti

Trampov "Aligator Alkatraz" šou! Pokazao kako da migranti beže ako naiđu na zveri i onda napao Bajdena: Želeo je ovde da me…

Trampov "Aligator Alkatraz" šou! Pokazao kako da migranti beže ako naiđu na zveri i onda napao Bajdena: Želeo je ovde da me…

Kurir 02.07.2025
Tramp psovao Bajdena u "Aligator Alkatrazu" Američki predsednik Donald Tramp nazvao je bivšeg predsednika Džoa Bajdena "kučkinim sinom" dok je obilazio pritvorski objekat u Everglejdsu na Floridi poznat kao "Aligator Alkatraz", tvrdeći da je njegov… »
"Taj k**vin sin" Tramp ne bira reči za njega, evo o kome se radi (video)

"Taj k**vin sin" Tramp ne bira reči za njega, evo o kome se radi (video)

Alo 02.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio u utorak, tokom obilaska novoga migrantskog pritvorskog centra na Floridi, tzv. "Aligator Alkatraza", izjavio da je bivši američki predsednik Džo Bajden želeo tamo da ga smesti. Tramp je u obilasku "Aligator… »
Tramp opsovao Bajdena u programu uživo: "Taj kur*in sin" (video)

Tramp opsovao Bajdena u programu uživo: "Taj kur*in sin" (video)

Večernje novosti 02.07.2025
PROŠLE nedelje predsednik SAD Donald Tramp napustio je Belu kuću povodom NATO samita u Hagu, vidno ljut na Izrael i Iran. Foto: CNN Printskrin - Imamo dve zemlje koje se toliko dugo i žestoko bore da više ni ne znaju šta, dođavola, rade - rekao je… »
Trampove opcije za FED: Ko će zauzeti mesto predsedavajućeg centralne banke?

Trampove opcije za FED: Ko će zauzeti mesto predsedavajućeg centralne banke?

Blic 02.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ima dve ili tri glavne opcije za zamenu Džeroma Pauela na mestu predsedavajućeg Federalnih rezervi (FED). "Imam dva ili tri glavna izbora", naveo je Donald Tramp novinarima tokom obilaska tokom… »
"Imam dva ili tri glavna izbora": Koga Tramp želi na čelu FED-a?

"Imam dva ili tri glavna izbora": Koga Tramp želi na čelu FED-a?

Telegraf 02.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da ima dve ili tri glavne opcije za zamenu Džeroma Pauela na mestu predsedavajućeg Federalnih rezervi (FED). - Imam dva ili tri glavna izbora - naveo je Tramp novinarima tokom obilaska tokom obilaska… »
"Bibi dolazi, biću veoma čvrst": Tramp najavio sastanak sa Netanjahuom, evo šta će biti glavni zahtev Amerike

"Bibi dolazi, biću veoma čvrst": Tramp najavio sastanak sa Netanjahuom, evo šta će biti glavni zahtev Amerike

Blic 02.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će razgovarati o situaciji u Gazi i Iranu kada se sledeće nedelje sastane sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u Beloj kući, dodajući da se nada da će uskoro postići prekid vatre u Gazi… »
Tramp najavio sastanak sa Netanjahuom: Biću "veoma čvrst" po pitanju brzog prekida vatre u Gazi

Tramp najavio sastanak sa Netanjahuom: Biću "veoma čvrst" po pitanju brzog prekida vatre u Gazi

Kurir 02.07.2025
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će razgovarati o situaciji u Gazi i Iranu kada se sledeće nedelje sastane sa izraelskim premijerom Benjaminom Netanjahuom u Beloj kući, dodajući da se nada da će uskoro postići prekid vatre u Gazi… »

Vesti dana »