Povezane vesti
Da li smo zaista poslednja generacija koja će videti svice
BBC News 02.07.2025
Na crvenoj listi Međunarodne unije za zaštitu prirode postoji veliki broj vrsta svitaca sa višim ili nižim stepenom ugroženosti, ipak u Srbiji nisu na tim listama. Na obodu borove šume u Vrnjačkoj Banji tokom odrastanja stalno sam gledala svice… »
Radio 021 02.07.2025
Na crvenoj listi Međunarodne unije za zaštitu prirode postoji veliki broj vrsta svitaca sa višim ili nižim stepenom ugroženosti, ipak u Srbiji nisu na tim listama. Getty Images Na obodu borove šume u Vrnjačkoj Banji tokom odrastanja stalno sam gledala… »
NIN 02.07.2025
Na obodu borove šume u Vrnjačkoj Banji tokom odrastanja stalno sam gledala svice. Svetlucavi insekati pojavljivali su se čim bi pao mrak sporo leteći u rojevima. Ali globalne studije pokazuju da su ovi prizori sve ređi, a o tome se često piše i na… »
Južne vesti 02.07.2025
Getty Images Na obodu borove šume u Vrnjačkoj Banji tokom odrastanja stalno sam gledala svice. Svetlucavi insekati pojavljivali su se čim bi pao mrak sporo leteći u rojevima. Ali globalne studije pokazuju da su ovi prizori sve ređi, a o tome se često… »
Danas 02.07.2025
Na obodu borove šume u Vrnjačkoj Banji tokom odrastanja stalno sam gledala svice. Svetlucavi insekati pojavljivali su se čim bi pao mrak sporo leteći u rojevima. Ali globalne studije pokazuju da su ovi prizori sve ređi, a o tome se često piše i na… »
Vesti dana »
Tabaković: NBS dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
RTV pre 1 minutjoš 38 povezanih
Narodna banka dobila upozorenje o uvođenju sekundarnih sankcija zbog NIS-a
Politika pre 26 minutajoš 50 povezanih
Nemački dnevnik: Balkanu se mora jasno reći da će ući u EU, pa i Srbiji gde Vučić neće zauvek vladati
Danas pre 3 satajoš 13 povezanih
Putevi Srbije upozoravaju: Oprez na više puteva zbog mokrih kolovoza i snega
Dnevnik pre 1 satjoš 47 povezanih
Digitalizacija najbolje ocenjena u Beloj knjizi: Kragujevac u fokusu zbog razvoja AI platforme
RTK pre 6 minutajoš 20 povezanih