Повезане вести
Да ли смо заиста последња генерација која ће видети свице
BBC News 02.07.2025
На црвеној листи Међународне уније за заштиту природе постоји велики број врста свитаца са вишим или нижим степеном угрожености, ипак у Србији нису на тим листама. На ободу борове шуме у Врњачкој Бањи током одрастања стално… »
Радио 021 02.07.2025
На црвеној листи Међународне уније за заштиту природе постоји велики број врста свитаца са вишим или нижим степеном угрожености, ипак у Србији нису на тим листама. Гетти Имагес На ободу борове шуме у Врњачкој Бањи током… »
НИН 02.07.2025
На ободу борове шуме у Врњачкој Бањи током одрастања стално сам гледала свице. Светлуцави инсекати појављивали су се чим би пао мрак споро летећи у ројевима. Али глобалне студије показују да су ови призори све ређи, а о томе… »
Јужне вести 02.07.2025
Гетти Имагес На ободу борове шуме у Врњачкој Бањи током одрастања стално сам гледала свице. Светлуцави инсекати појављивали су се чим би пао мрак споро летећи у ројевима. Али глобалне студије показују да су ови призори све… »
Данас 02.07.2025
На ободу борове шуме у Врњачкој Бањи током одрастања стално сам гледала свице. Светлуцави инсекати појављивали су се чим би пао мрак споро летећи у ројевима. Али глобалне студије показују да су ови призори све ређи, а о томе… »
Вести дана »

"Не бих волела да се ико разведе, много је стресно": Овако је Наташа Беквалац причала о краху брака од Даче: Због њега је лила сузе у јавности
Блиц пре 11 минутајош 32 повезане

Почела копнена офанзива на газу: Израел у нападу, хиљаде људи беже: Куц́е уништене, становници заробљени под рушевинама, расте број мртвих (фото/видео)
Блиц пре 50 минутајош 32 повезане

Јутрос приведена три пољопривредника након јучерашњег протеста у Новом Саду
Данас пре 1 сатјош 8 повезаних

Летње жеге, па први снег? Чубрило најављује временски ролеркостер! Шта нам доноси крај септембра
Дневник пре 3 сатајош 25 повезаних