Povezane vesti
Trese se kolorado! Adelman najurio sve Melounove ljude, stigla još dva pojačanja u Denver
Večernje novosti 02.07.2025
NEMA mira u Koloradu! Foto AP Čelni ljudi Denvera rade 24 sata, Dejvid Adelman dobija pojačanja u igračkom kadru, ali i u stručnom štabu. Tokom jučerašnjeg dana Nagesti su potpisali čak četiri košarkaša: Kema Džonsona, Tim Hardavej Džuniora , Brusa… »
Denver se ne šali!
Sputnik 02.07.2025
Tim Hardavej mlađi, ubojiti šuter za tri poena, novi je košarkaš Denvera koje će u sledećoj sezoni ponovo predvoditi Nikola Jokić. Uprava Denvera je ozbiljno shvatila aktuelni prelazni rok i za razliku od prošle godine posegla je za krupnim koracima… »
Vesti dana »
Tramp: „Da se ja nisam pojavio, sada ne bi bilo NATO! Bio bi na smetlištu istorije. Tužno, ali istinito“
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih
Posle Trampove mape sa američkom zastavom, Venecuela poziva na "simboličnu akciju"
Insajder pre 17 minutajoš 37 povezanih
Ova Zvezda ima "ono nešto" - Kroz dramu, +18, -10 i produžetak do epske pobede u Monaku
Sportske.net pre 12 minutajoš 40 povezanih
Novi botovski napad, broj pratilaca na Instagram nalogu za sat porastao za 28.000
Serbian News Media pre 6 satijoš 6 povezanih
Uživo Forum u Davosu: Tramp najavio put na Svetski ekonomski forum: Siguran sam da me tamo jako radosno čekaju
Euronews pre 52 minutajoš 58 povezanih