Povezane vesti
"Ona je psihopata, tužila me je" Mile Kitić brutalno iskreno o vanbračnom sinu, otkrio sve detalje
Kurir pre 7 dana
Folker Mile Kitić iz braka sa Martom Savić ima ćerku Elenu, dok iz prvog braka ima Sanju. Međutim, on se svojevremeno našao u neprijatnoj situaciji kada je jedna gospođa tvrdila da sa njom ima vanbračnog sina. Mile je tada prokomentarisao situaciju i… »
Mile Kitić završio na sudu Tužila ga žena koja tvrdi da sa njim ima vanbračnog sina, folker objasnio o čemu se radi!
Alo pre 7 dana
Kako je istakao, da ima sina, priznao bi ga. Mile Kitić iz braka sa Martom Savić ima ćerku Elenu, dok iz prvog braka ima ćerku Sanju. Međutim, on se svojevremeno našao u neprijatnoj situaciji kada se jedna žena pojavila sa tvrdnjom da sa njim ima… »
Mile Kitić o vanbračnom sinu: Folker je samo jednom govorio o optužbama: "Ona je psihopata, tužila me je u Nemačkoj"
Blic pre 7 dana
Folker Mile Kitić iz braka sa Martom Savić ima ćerku Elenu, dok iz prvog braka ima Sanju. Međutim, on se svojevremeno našao u neprijatnoj situaciji kada je jedna gospođa tvrdila da sa njom ima vanbračnog sina. Mile je tada prokomentarisao situaciju i… »
Vesti dana »

Siner se plasirao u polufinale Vimbldona uprkos očiglednoj povredi lakta
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

"Ugostio sam dragog gosta" Dodik: Prijatan razgovor sa Macutom o mnogim pitanjima u vezi s našim narodom
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Karambol na: Auto-putu, stvaraju se zastoji Dva teška udesa na samo nekoliko kilometara: Automobili uništeni, policija na terenu (foto)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Ministarstvo informisanja i telekomunikacija osudilo napad na kuću Dragana J. Vučićevića
Danas pre 3 satajoš 1 povezana