Povezane vesti
Objavljeni audio snimci: "Ja sam Dmitrij, ruski oficir. Priznajem greškom sam srušio taj avion"
Blic 02.07.2025
Azerbejdžanski portal "Minval" objavio je 1. jula da je dobio audio snimke i pismenu izjavu osobe koja se predstavlja kao ruski oficir, kapetan Dmitrij Paladjučuk, a koji tvrdi da je prošlog decembra primio naredbu da otvori vatru na vazdušni cilj za… »
Rusi su naredili obaranje raketama: Nove šokantne tvrdnje o padu azerbejdžanskog aviona
Večernje novosti 02.07.2025
JEDAN azerbejdžanski medij objavio je juče dokaze koji sugerišu da je ruska vojska naredila raketni napad 2024. godine na let 8243, što je izazvalo pad u kojem je poginulo 38 putnika, a 29 ih je povređeno, piše „Euronjuz“. Foto: profimedia Ruske vojne… »
Vesti dana »
Dejan Vuk Stanković: "Dekan Filozofskog fakulteta daje izjavu u policiji povodom smrti devojke (25)"
Blic pre 4 minutajoš 85 povezanih
Đedović Handanović sa odborom direktora NIS-a o cenama goriva i stabilnosti tržišta
Serbian News Media pre 9 minutajoš 85 povezanih
Vetar ruši stabla po Zagrebu, a na autoputu jeziva scena: Pogledajte šta je napravio šleperu s prikolicom!
Telegraf pre 4 minutajoš 34 povezane
Oko 64.000 osmaka danas polagalo matematiku na probnom završnom ispitu: Verna simulacija onog što ih čeka u junu, sutra srpski i izabrani predmet
Blic pre 14 minutajoš 26 povezanih
Oblačno i hladno vreme u Srbiji uz obilne padavine i sneg na planinama i nižim predelima
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 45 povezanih