Povezane vesti
Objavljeni audio snimci: "Ja sam Dmitrij, ruski oficir. Priznajem greškom sam srušio taj avion"
Blic 02.07.2025
Azerbejdžanski portal "Minval" objavio je 1. jula da je dobio audio snimke i pismenu izjavu osobe koja se predstavlja kao ruski oficir, kapetan Dmitrij Paladjučuk, a koji tvrdi da je prošlog decembra primio naredbu da otvori vatru na vazdušni cilj za… »
Rusi su naredili obaranje raketama: Nove šokantne tvrdnje o padu azerbejdžanskog aviona
Večernje novosti 02.07.2025
JEDAN azerbejdžanski medij objavio je juče dokaze koji sugerišu da je ruska vojska naredila raketni napad 2024. godine na let 8243, što je izazvalo pad u kojem je poginulo 38 putnika, a 29 ih je povređeno, piše „Euronjuz“. Foto: profimedia Ruske vojne… »
Vesti dana »

Poslanici EP zahtevaju pravo građana na mirne proteste, slobodne izbore i otvorenu istragu tragedije u Novom Sadu
Biznis.rs pre 7 satijoš 31 povezana

Studenti iz Novog Pazara pišu za Danas: Gde god da smo stali, čekala nas je dobrodošlica — i podsećanje zašto hodamo
Danas pre 5 satijoš 29 povezanih

Usvojen Zakon "konačno svoj na svome" Građani će napokon moći po najpovoljnijim uslovima da legalizuju nepokretnosti
Kurir pre 5 satijoš 46 povezanih

Orban: Pripreme za samit Tramp-Putin u Budimpešti i dalje traju
Politika pre 14 satijoš 103 povezane

Mladić iz Rume uhapšen zbog sumnje na nedozvoljene polne radnje i razbojništvo
RTV pre 48 minutajoš 17 povezanih