Povezane vesti
Objavljeni audio snimci: "Ja sam Dmitrij, ruski oficir. Priznajem greškom sam srušio taj avion"
Blic 02.07.2025
Azerbejdžanski portal "Minval" objavio je 1. jula da je dobio audio snimke i pismenu izjavu osobe koja se predstavlja kao ruski oficir, kapetan Dmitrij Paladjučuk, a koji tvrdi da je prošlog decembra primio naredbu da otvori vatru na vazdušni cilj za… »
Rusi su naredili obaranje raketama: Nove šokantne tvrdnje o padu azerbejdžanskog aviona
Večernje novosti 02.07.2025
JEDAN azerbejdžanski medij objavio je juče dokaze koji sugerišu da je ruska vojska naredila raketni napad 2024. godine na let 8243, što je izazvalo pad u kojem je poginulo 38 putnika, a 29 ih je povređeno, piše „Euronjuz“. Foto: profimedia Ruske vojne… »
Vesti dana »
Toplotni talas u Srbiji: U nekim delovima zemlje očekuje se i 40 stepeni
RTV pre 46 minutajoš 26 povezanih
Odbor za mir: Hamas prihvatio plan za razoružanje, uslediće fazno povlačenje Izraela
Insajder pre 1 satjoš 13 povezanih
Hitna pomoć: Četiri saobraćajne nesreće u Beogradu, povređen motociklista
Danas pre 21 minutajoš 10 povezanih
Italijanski gigant se oglasio zbog bolnih vesti! Legendarni fudbaler umro, Milan izdao emotivno saopštenje: "Moramo biti jaki i sakupiti svu snagu..."
Kurir pre 25 minutajoš 14 povezanih
Posle požara ponovo uspostavljen saobraćaj vozova na prugama ka Novom Sadu i Šidu
Ozon pre 1 satjoš 7 povezanih