Povezane vesti
Objavljeni audio snimci: "Ja sam Dmitrij, ruski oficir. Priznajem greškom sam srušio taj avion"
Blic 02.07.2025
Azerbejdžanski portal "Minval" objavio je 1. jula da je dobio audio snimke i pismenu izjavu osobe koja se predstavlja kao ruski oficir, kapetan Dmitrij Paladjučuk, a koji tvrdi da je prošlog decembra primio naredbu da otvori vatru na vazdušni cilj za… »
Rusi su naredili obaranje raketama: Nove šokantne tvrdnje o padu azerbejdžanskog aviona
Večernje novosti 02.07.2025
JEDAN azerbejdžanski medij objavio je juče dokaze koji sugerišu da je ruska vojska naredila raketni napad 2024. godine na let 8243, što je izazvalo pad u kojem je poginulo 38 putnika, a 29 ih je povređeno, piše „Euronjuz“. Foto: profimedia Ruske vojne… »
Vesti dana »
'Slučaj Senjak': Policija pretražuje teren, pronađen automobil u vezi sa nestalim muškarcem
BBC News pre 33 minutajoš 86 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB - Tramp zapretio Iranu: Vreme vam ističe, bolje da požurite ili od vas neće ostati ništa; Iran uvodi nove procedure za prolaz brodova kroz Ormuski moreuz
RTV pre 43 minutajoš 34 povezane
Bugari zbog Dare okupirali aerodrom: Pobednici Evrovizije priredili spektakl u Sofiji!
Kurir pre 1 satjoš 29 povezanih
Srbija već zna protiv koga sve može da igra: Evo kada i gde će se održati Svetsko prvenstvo u rukometu
Nova pre 3 minutajoš 36 povezanih