Povezane vesti

Netanjahu: Hamas neće ostati u Gazi osim preko mene mrtvog

Netanjahu: Hamas neće ostati u Gazi osim preko mene mrtvog

Kurir pre 30 dana
Neće biti Hamastana. Nećemo se vratiti na to. S tim je gotovo, rekao je Netanjahu. Izraleski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da borba protiv Hamasa i njegovo uništenje, kao i istovremeno oslobađanje talaca nisu u suprotnosti, odnosno da se… »
Netanjahu: Hamas neće opstati, oslobađanje talaca i završetak rata su i dalje mogući

Netanjahu: Hamas neće opstati, oslobađanje talaca i završetak rata su i dalje mogući

Politika pre 30 dana
TEL AVIV – Izraleski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da borba protiv Hamasa i njegovo uništenje, kao i istovremeno oslobađanje talaca nisu u suprotnosti, odnosno da se ne mora odustati od borbe s Hamasom kako bi se taoci oslobodili. „Kažem… »

RTV pre 30 dana
TEL AVIV - Izraleski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da borba protiv Hamasa i njegovo uništenje, kao i istovremeno oslobađanje talaca nisu u suprotnosti, odnosno da se ne mora odustati od borbe s Hamasom kako bi se taoci oslobodili. Kažem… »
Izrael ne odustaje Netanjahu jasan: "Samo preko mene mrtvog"

Izrael ne odustaje Netanjahu jasan: "Samo preko mene mrtvog"

Alo pre 30 dana
Izraleski premijer Benjamin Netanjahu izjavio je danas da borba protiv Hamasa i njegovo uništenje, kao i istovremeno oslobađanje talaca nisu u suprotnosti, odnosno da se ne mora odustati od borbe s Hamasom kako bi se taoci oslobodili. "Kažem vam, Hamas… »
Netanjahu o ratu sa palestincima: Hamas neće opstati, oslobađanje talaca i završetak rata su i dalje mogući

Netanjahu o ratu sa palestincima: Hamas neće opstati, oslobađanje talaca i završetak rata su i dalje mogući

Večernje novosti pre 30 dana
IZRALESKI premijer Benjamin Netanijahu izjavio je danas da borba protiv Hamasa i njegovo uništenje, kao i istovremeno oslobađanje talaca nisu u suprotnosti, odnosno da se ne mora odustati od borbe s Hamasom kako bi se taoci oslobodili. Foto: Printscreen… »

Vesti dana »