Povezane vesti
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam": Pevačica 10 godina nakon razvoda prolazi kroz agoniju: "Zašto se meni…
Blic pre 30 dana
Bivša učesnica "Zvezda Granda" i influenserka, Dejana Erić, otkrila je šta je doživela skoro 10 godina nakon razvoda. Dejana Erić je objasnila da je njen brak bio kratak, te da nikada nije menjala dokumenta nakon udaje, a nije ni slutila da će zbog toga… »
Deset godina posle razvoda preživljava dramu Nekadašnja zvezda Granda ima ozbiljan problem sa birokratijom
Alo pre 31 dana
Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i influenserka Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu kada se u sistemu pojavilo njeno venčano prezime nakon skoro deset godina od razvoda. Naime, Dejanin brak… »
Vesti dana »

RHMZ upozorava na vremenske nepogode danas i sutra, narandžasti meteo-alarm
RTV pre 57 minutajoš 19 povezanih

Novi snažan zemljotres pogodio ruska Kurilska ostrva, moguć cunami
Politika pre 2 minutajoš 10 povezanih

(Video) Ukrajinici žestoko napali Rusiju! Masovni udari širom zemlje, gori veliko skladište nafte, obustavljeni letovi
Blic pre 42 minutajoš 8 povezanih

Relativno mirna noć u Beogradu: Hitnu pomć građani zvali zbog gušenja i uznemirenosti
Kurir pre 2 satajoš 7 povezanih

Pogođena najveća nuklearka: U Evropi?! Širi se dim, čuju se eksplozije: Hitno se oglasila IAEA
Blic pre 1 satjoš 6 povezanih