Povezane vesti
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam": Pevačica 10 godina nakon razvoda prolazi kroz agoniju: "Zašto se meni…
Blic 03.07.2025
Bivša učesnica "Zvezda Granda" i influenserka, Dejana Erić, otkrila je šta je doživela skoro 10 godina nakon razvoda. Dejana Erić je objasnila da je njen brak bio kratak, te da nikada nije menjala dokumenta nakon udaje, a nije ni slutila da će zbog toga… »
Deset godina posle razvoda preživljava dramu Nekadašnja zvezda Granda ima ozbiljan problem sa birokratijom
Alo 03.07.2025
Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i influenserka Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu kada se u sistemu pojavilo njeno venčano prezime nakon skoro deset godina od razvoda. Naime, Dejanin brak… »
Vesti dana »
Istorijski trgovinski dogovor Indije i EU: 'Majka svih sporazuma'
BBC News pre 3 satajoš 35 povezanih
Proslava Svetog Save u Srbiji i protest hora Karlovačke gimnazije zbog prisustva političara
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
BLOG UŽIVO Studenti krenuli na protest ispred Rektorata: Na fakultetima glasaju o bojkotu nastave do kraja nedelje
Nova pre 0 minutajoš 31 povezana
Čadež: Šteta za ekonomije Zapadnog Balkana 100 miliona evra dnevno zbog birokratskih procedura EU
Nova ekonomija pre 4 satijoš 66 povezanih