Povezane vesti
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam": Pevačica 10 godina nakon razvoda prolazi kroz agoniju: "Zašto se meni…
Blic 03.07.2025
Bivša učesnica "Zvezda Granda" i influenserka, Dejana Erić, otkrila je šta je doživela skoro 10 godina nakon razvoda. Dejana Erić je objasnila da je njen brak bio kratak, te da nikada nije menjala dokumenta nakon udaje, a nije ni slutila da će zbog toga… »
Deset godina posle razvoda preživljava dramu Nekadašnja zvezda Granda ima ozbiljan problem sa birokratijom
Alo 03.07.2025
Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i influenserka Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu kada se u sistemu pojavilo njeno venčano prezime nakon skoro deset godina od razvoda. Naime, Dejanin brak… »
Vesti dana »

(Mape) ovi datumi donose velike promene vremena: Skok temperature, pa naglo zahlađenje! Zima možda sa čak -20 stepena!?
Blic pre 46 minutajoš 21 povezana

Pojačane kontrole širom Srbije: Policija na ulicama do 20. oktobra, na udaru vozači koji ne poštuju pešake
RINA pre 51 minutajoš 16 povezanih

Dejan Vuk Stanković: Uskoro konkurs za izbor direktora Pete beogradske gimnazije
Nova pre 46 minutajoš 11 povezanih