Povezane vesti
"Ćao, ja sam Dejana i više ne znam kako se prezivam": Pevačica 10 godina nakon razvoda prolazi kroz agoniju: "Zašto se meni…
Blic 03.07.2025
Bivša učesnica "Zvezda Granda" i influenserka, Dejana Erić, otkrila je šta je doživela skoro 10 godina nakon razvoda. Dejana Erić je objasnila da je njen brak bio kratak, te da nikada nije menjala dokumenta nakon udaje, a nije ni slutila da će zbog toga… »
Deset godina posle razvoda preživljava dramu Nekadašnja zvezda Granda ima ozbiljan problem sa birokratijom
Alo 03.07.2025
Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu. Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda" i influenserka Dejana Erić doživela je pravu birokratsku dramu kada se u sistemu pojavilo njeno venčano prezime nakon skoro deset godina od razvoda. Naime, Dejanin brak… »
Vesti dana »
Novak Đoković već razmišlja o narednom rivalu: želim da napravim još jedan korak
Euronews pre 19 minutajoš 33 povezane
CENTCOM: SAD bombardovale Iran zbog napada na tri trgovačka broda u Ormuskom moreuzu
Newsmax Balkans pre 25 minutajoš 16 povezanih
Stižu nam pljuskovi i grmljavina, uveče razvedravanje – do 32 stepena
RTS pre 2 satajoš 10 povezanih
Amandmani na rezoluciju o Srbiji - o zvučnom topu, saradnji sa KP Kine, ukidanju fondova
N1 Info pre 24 minutajoš 4 povezane
(Foto) Zaplenjeni kokain, telefoni i više od 16.000 evra od prodaje narkotika: Uhapšene dve osobe iz Inđije
Newsmax Balkans pre 10 minutajoš 9 povezanih