Povezane vesti
Bajden: Brojni evropski lideri me mole da se ponovo angažujem, a ja neću
Politika 03.07.2025
Bivši američki predsednik Džozef Bajden tvrdi da ga strani lideri pozivaju da se ponovo uključi u globalna pitanja, uprkos njegovom penzionisanju sa javne funkcije. Govoreći na konferenciji Društva za upravljanje ljudskim resursima u San Dijegu, Bajden… »
Snila baba šta joj Milo: Bajden tvrdi da evropski lideri žele da se vrati u akciju
Večernje novosti 03.07.2025
BIVŠI američki predsednik Džozef Bajden tvrdi da ga strani lideri pozivaju da se ponovo uključi u globalna pitanja, uprkos njegovom penzionisanju sa javne funkcije. Foto: Profimedia Govoreći na konferenciji Društva za upravljanje ljudskim resursima u San… »
Sada i halucinira? Bajden ubeđen da je tražen: "Svi me zovu, samo ne mogu da kažem ko"
Alo 03.07.2025
Bivši predsednik SAD Džozef Bajden tvrdi da mu evropski lideri šalju pozive da se ponovo uključi u svetska pitanja – iako se povukao iz politike nakon debate i dijagnoze raka. Piše memoare, daje savete, a veruje da je i dalje tražen. Džozef Bajden, bivši… »
Vesti dana »
Muzeti posle predaje Đokoviću: Ne mogu da opišem kako se osećam, prilično sam siguran da sam pokidao mišić
Danas pre 18 minutajoš 85 povezanih
Stižu vetrovi i naoblačenje sa kišom: Srbiju narednih dana očekuju velike promene vremena
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
Kamiondžije treći dan blokiraju granične prelaze ka zemljama Šengena
Newsmax Balkans pre 43 minutajoš 17 povezanih
Skupština usvojila set pravosudnih zakona koje je predložio Mrdić
N1 Info pre 3 minutajoš 12 povezanih
Dan za glasanje Skupština Srbije: Poslanici odlučuju o setu pravosudnih zakona (video)
Blic pre 18 minutajoš 11 povezanih