Повезане вести

Бајден: Бројни европски лидери ме моле да се поново ангажујем, а ја нећу

Бајден: Бројни европски лидери ме моле да се поново ангажујем, а ја нећу

Политика 03.07.2025
Бивши амерички председник Џозеф Бајден тврди да га страни лидери позивају да се поново укључи у глобална питања, упркос његовом пензионисању са јавне функције. Говорећи на конференцији Друштва за управљање људским… »
Снила баба шта јој Мило: Бајден тврди да европски лидери желе да се врати у акцију

Снила баба шта јој Мило: Бајден тврди да европски лидери желе да се врати у акцију

Вечерње новости 03.07.2025
БИВШИ амерички председник Џозеф Бајден тврди да га страни лидери позивају да се поново укључи у глобална питања, упркос његовом пензионисању са јавне функције. Фото: Профимедиа Говорећи на конференцији Друштва за управљање… »
Сада и халуцинира? Бајден убеђен да је тражен: "Сви ме зову, само не могу да кажем ко"

Сада и халуцинира? Бајден убеђен да је тражен: "Сви ме зову, само не могу да кажем ко"

Ало 03.07.2025
Бивши председник САД Џозеф Бајден тврди да му европски лидери шаљу позиве да се поново укључи у светска питања – иако се повукао из политике након дебате и дијагнозе рака. Пише мемоаре, даје савете, а верује да је и даље… »

Вести дана »