Повезане вести

"Он је слао, давао, не пита да ли имаш": Овако је Шабанова сестра говорила о њему:"Када сам сазнала да је умро само сам се…

"Он је слао, давао, не пита да ли имаш": Овако је Шабанова сестра говорила о њему:"Када сам сазнала да је умро само сам се…

Блиц 04.07.2025
Сестра покојног краља народне музике Шабана Шаулића, Сарајка Шаулић Цакић, преминула је прошле године након краће болести, а како су медији преносили, последње дане је провела у са Шабановом ћерком Санелом. Сарајка је била пет… »
"Једва сам преживела" Сестра Шабана Шаулића за трагедију сазнала на најгори могући начин, нико није смео да јој каже!

"Једва сам преживела" Сестра Шабана Шаулића за трагедију сазнала на најгори могући начин, нико није смео да јој каже!

Ало 04.07.2025
Скоро никада није давала изјаве за медије, али је после Шабанове смрти одлучила да отвори душу. Сестра покојног Шабана Шаулића, Сарајка Шаулић Цакић, преминула је у августу прошле године у 76. години. Тужну вест за породицу… »
"Слао је, давао, није питао, само гурне у џеп" Овако је сестра Шабана Шаулића причала о легендарном брату, њене речи цепају…

"Слао је, давао, није питао, само гурне у џеп" Овако је сестра Шабана Шаулића причала о легендарном брату, њене речи цепају…

Курир 04.07.2025
Сарајка Шаулић Цакић, сестра покојног краља народне музике Шабана Шаулића, преминула је у августу прошле године у 76. години, после краће болести. Тужну вест за породицу Шаулић на Фејсбук профилу објавио је Хасан Дудућ, а… »

Вести дана »