Povezane vesti

"On je slao, davao, ne pita da li imaš": Ovako je Šabanova sestra govorila o njemu:"Kada sam saznala da je umro samo sam se…

"On je slao, davao, ne pita da li imaš": Ovako je Šabanova sestra govorila o njemu:"Kada sam saznala da je umro samo sam se…

Blic pre 26 dana
Sestra pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, Sarajka Šaulić Cakić, preminula je prošle godine nakon kraće bolesti, a kako su mediji prenosili, poslednje dane je provela u sa Šabanovom ćerkom Sanelom. Sarajka je bila pet godina starija od muzičke… »
"Jedva sam preživela" Sestra Šabana Šaulića za tragediju saznala na najgori mogući način, niko nije smeo da joj kaže!

"Jedva sam preživela" Sestra Šabana Šaulića za tragediju saznala na najgori mogući način, niko nije smeo da joj kaže!

Alo pre 26 dana
Skoro nikada nije davala izjave za medije, ali je posle Šabanove smrti odlučila da otvori dušu. Sestra pokojnog Šabana Šaulića, Sarajka Šaulić Cakić, preminula je u avgustu prošle godine u 76. godini. Tužnu vest za porodicu Šaulić na Fejsbuk profilu… »
"Slao je, davao, nije pitao, samo gurne u džep" Ovako je sestra Šabana Šaulića pričala o legendarnom bratu, njene reči cepaju…

"Slao je, davao, nije pitao, samo gurne u džep" Ovako je sestra Šabana Šaulića pričala o legendarnom bratu, njene reči cepaju…

Kurir pre 26 dana
Sarajka Šaulić Cakić, sestra pokojnog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, preminula je u avgustu prošle godine u 76. godini, posle kraće bolesti. Tužnu vest za porodicu Šaulić na Fejsbuk profilu objavio je Hasan Duduć, a Sarajka je, kako su mediji… »

Vesti dana »