Povezane vesti
Fotka zmije izazvala lavinu komentara Devojka uslikala gmizavca u Beogradu, a onda šok priznanje – "Sinoć sam imala jednu od…
Alo pre 27 dana
Sinoć sam imala jednu u kući! Bila je dugačka oko metar i šetala se kroz dnevnu sobu. Prava drama odvila se na društvenim mrežama kada je jedna devojka objavila fotografiju zmije snimljene na Avali, pitajući pratioce da li neko zna o kojoj vrsti se radi… »
Devojka objavila sliku neobične zmije u Beogradu a onda šok: "Sinoć sam imala jednu od 100 cm u kući!"
Telegraf pre 27 dana
Šta ako naiđete na zmiju? Na društvenim mrežama se pojavila slika neobične zmije koju je jedna devojka fotografisala na Avali zamolivši da joj neko precizira koja je u pitanju, a onda su usledili odgovori mnogobrojnih osoba od kojih su neke pojašnjavale… »
Vesti dana »

Usvojena inicijativa za podizanje spomenika stradalima u padu nadstrešnice u Novom Sadu
Pravda pre 3 satajoš 58 povezanih

Uhapšenima u Novom Pazaru određen pritvor do 30 dana, šatori ispred gradske uprave, blokade raskrsnica na Novom Beogradu
RTS pre 38 minutajoš 60 povezanih

Protesti u Srbiji uoči obeležavanja pada nadstrešnice u Novom Sadu
BBC News pre 8 minutajoš 18 povezanih

Na kojim kanalima večeras gledamo Partizan, Radnički, Novi Pazar i naše košarkaše?
Sportske.net pre 4 satijoš 23 povezane

Rusija razotkriva: Ukrajinske snage muče civile u Časovom Jaru – horor sa bojnih polja!
Alo pre 2 satajoš 28 povezanih