Повезане вести
Горан Иванишевић отворио душу: Никада нисам видео неспремнијег тенисера од њега, баш је лоше
Вечерње новости 04.07.2025
ХРВАТСКИ тренер Горан Иванишевић неће по добру памтити деби са Стефаносом Циципасом на Вимблдону. Грк је морао да преда због повреде, а након свега није штедео свог пулена. ФОТО: Тањуг/АП Иванишевић је у разговору за "Спорт… »
„Био сам шокиран, ја сам са овим коленом три пута спремнији од њега“: Нико није овако испрозивао свог играча као Иванишевић…
Нова 04.07.2025
Горан Иванишевић већ месец дана ради са Стефаносом Циципасом, а нема никакву дилему шта Грк мора да промени да би се вратио у Топ 10 друштво. Освајач Вимблдона из 2001. године дотакао се чињенице да је Грк већ у првом колу био… »
Вести дана »

Обилне падавине и снег у Србији: РХМЗ издао црвене и наранџасте метеоларме, проблеми у саобраћају у Шумадији
Наслови.аи пре 1 сатјош 75 повезаних

Пицула: Санкције НИС-у одражавају заоштравање према ономе што ради режим у Србији
Бета пре 7 сатијош 18 повезаних

Италијанска премијерка критиковала флотилу за Газу, Израел протерује и 40 Италијана
Радио сто плус пре 3 сатајош 50 повезаних

Путин: Слање ракета Томахавк Кијеву би заоштрило односе између Москве и Вашингтона
Нови магазин пре 11 минутајош 63 повезане