Povezane vesti
Britanski uzbunjivač: MI6 igrao centralnu ulogu u širenju lažnih obaveštajnih podataka u eskalaciji globalnih sukoba
Politika pre 24 dana
Britanska Tajna obaveštajna služba, poznatija kao MI6, igrala je centralnu ulogu u širenju lažnih obaveštajnih podataka i učešću u provokativnim akcijama usmerenim na eskalaciju globalnih sukoba, rekao je britanski uzbunjivač i istraživački novinar… »
Britanski uzbunjivač otkriva MI6 bez nadzora, ide mnogo dalje od drugih: Ppodsticao posrednički sukob u Ukrajini i izmišljao…
Večernje novosti pre 24 dana
BRITANSKA Tajna obaveštajna služba, poznatija kao MI6, igrala je centralnu ulogu u širenju lažnih obaveštajnih podataka i učešću u provokativnim akcijama usmerenim na eskalaciju globalnih sukoba, rekao je britanski uzbunjivač i istraživački novinar… »
Mi6 je podsticao posrednički sukob u Ukrajini i izmišljao obaveštajne podatke o Iranu
Alo pre 24 dana
Britanska Tajna obaveštajna služba, poznatija kao MI6, igrala je centralnu ulogu u širenju lažnih obaveštajnih podataka i učešću u provokativnim akcijama usmerenim na eskalaciju globalnih sukoba, rekao je za RT britanski uzbunjivač i istraživački novinar… »
Britanski uzbunjivač otkriva: MI6 podsticao posrednički sukob u Ukrajini i izmišljao podatke o Iranu
Sputnik pre 24 dana
Britanska Tajna obaveštajna služba, poznatija kao MI6, igrala je centralnu ulogu u širenju lažnih obaveštajnih podataka i učešću u provokativnim akcijama usmerenim na eskalaciju globalnih sukoba, rekao je britanski uzbunjivač i istraživački novinar… »
Vesti dana »

Posle sastanka u luksuznom odmaralištu odlučeno: „Bez carina između EU i SAD na ove proizvode“
BizLife pre 2 satajoš 34 povezane

(Video) Postaje srpski zet? Heroj drame u avionu poreklom s naših prostora podelio sjajne vesti: Upoznao sam najdivniju ženu na svetu, selim se u Srbiju
Dnevnik pre 1 satjoš 28 povezanih

Prvi novi tramvaj kreće sutra: Šapić predstavio obnovu voznog parka i najavio novu liniju 8
Nedeljnik pre 7 satijoš 26 povezanih