Povezane vesti
"Jedino me boli što mi mrtvu majku ovako vređaju" Uznemirujuće reči na račun Divne, Karleuša van sebe
Alo 04.07.2025
Ovaj neprimereni postupak izazvao je buru osuda na internetu. Pevačica Jelena Karleuša mesecima unazad suočava se s brutalnim napadima zbog toga što javno iznosi svoje stavove, a sada su pojedini u sve umešali i njenu pokojnu majku, Divnu Karleušu, što… »
Pokojna Divna Karleuša im sad smeta! Vređaju mrtvu ženu, ništa im nije sveto, horor na društvenim mrežama: Kad budete videli…
Kurir 04.07.2025
I dok bi smrt trebalo da donese mir i poštovanje, neki korisnici društvenih mreža biraju mržnju i nasilje u rečima. Nema te reči koja može opravdati brutalni napad na pokojnu Divnu Karleušu – novinarku, ženu koja je svojim radom i dostojanstvom ostavila… »
Vesti dana »

Direktorka Pete beogradske: „Peta radi po zakonu i ja radim po zakonu“
Nedeljnik pre 47 minutajoš 35 povezanih

Profesorka Marija Vasić otkrila šta je prvo uradila posle izlaska iz pritvora: „Imali su za cilj da nas psihički slome što apsolutno nisu uspeli“
Nova pre 6 satijoš 11 povezanih

Studenti iz Srbije u užem izboru za nagradu Saharov: Odluka tokom plenarnog zasedanja EP u Strazburu 23. oktobra
Euronews pre 3 satajoš 14 povezanih

Miholjsko leto ne napušta Srbiju, poznat datum pljuskova: Prognoza Marka Čubrila do kraja oktobra
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane