Повезане вести
"Имам његов снимак, знам шта је урадио": Познати певач изнео све у јавност о Харису Џиновићу
Блиц 05.07.2025
Шериф Коњевић проговорио је о свађи са колегом Харисом Џиновићем. Наиме, Коњевић признаје да је замерио Харису то што је у једној емисији изјавио да Шериф копира Шабана Шаулића, и то безуспешно. - Имам и снимак где је он рекао… »
"Имам његов снимак, знам шта је урадио" Познати певач Хариса Џиновића држи у шаци, ово не може да му опрости!
Ало 05.07.2025
О њиховој свађи дуго се говорило. Шериф Коњевић дуго важи за једног од најбољих певача на простору бивше Југославије. Дуго се писало да је у свађи са Џиновићем, а како је открио Коњевић, прави разлог је тај што је Харис у… »
Вести дана »
Дијана Хрка, видно исцрпљена и у лошем стању, у инвалидским колицима
Правда пре 13 минутајош 51 повезана
Опозиција у Скупштини тражи нови РЕМ због насиља на телевизијама, власт позива на гласање
Сербиан Невс Медиа пре 43 минутајош 23 повезане
Пролећних 23°Ц, па јака киша и захлађење: Ево када се очекује промена времена у Србији
Телеграф пре 43 минутајош 22 повезане
Магла прави проблеме у саобраћају широм Србије, на београдском аеродрому летови касне и по шест сати
Радио 021 пре 38 минутајош 18 повезаних
Москва се одриче контроле у НИС-у: Да ли је руски предлог пут ка решењу нафтне кризе?
НИН пре 2 сатајош 18 повезаних