Povezane vesti
"Imam njegov snimak, znam šta je uradio": Poznati pevač izneo sve u javnost o Harisu Džinoviću
Blic 05.07.2025
Šerif Konjević progovorio je o svađi sa kolegom Harisom Džinovićem. Naime, Konjević priznaje da je zamerio Harisu to što je u jednoj emisiji izjavio da Šerif kopira Šabana Šaulića, i to bezuspešno. - Imam i snimak gde je on rekao da ja čitavog života… »
"Imam njegov snimak, znam šta je uradio" Poznati pevač Harisa Džinovića drži u šaci, ovo ne može da mu oprosti!
Alo 05.07.2025
O njihovoj svađi dugo se govorilo. Šerif Konjević dugo važi za jednog od najboljih pevača na prostoru bivše Jugoslavije. Dugo se pisalo da je u svađi sa Džinovićem, a kako je otkrio Konjević, pravi razlog je taj što je Haris u jednoj emisiji rekao da… »
Vesti dana »
Protesti prevoznika na graničnim prelazima Zapadnog Balkana zbog šengenskih pravila izazivaju štetu od oko 100 miliona evra dnevno
Naslovi.ai pre 1 satjoš 65 povezanih
Prodat Dijamant: Gigant iz Zrenjanina 100 odsto u vlasništvu MK Group
Newsmax Balkans pre 23 minutajoš 23 povezane
Šarli Ebdo, beli zečevi, blokada N1, pretnje smrću: Izveštaj specijalnih izvestilaca UN o nasilju nad novinarima u Srbiji
N1 Info pre 2 satajoš 2 povezane
„Sporazum svih sporazuma“ između EU i Indije: Saradnja kao zaštita od kineske konkurencije i američkih carina
Nedeljnik pre 28 minutajoš 26 povezanih