Повезане вести

"Неће ме звати баба" Огласила се мајка Тее Таировић, проговорила о унучету, а ево шта сад каже за зета

"Неће ме звати баба" Огласила се мајка Тее Таировић, проговорила о унучету, а ево шта сад каже за зета

Курир 05.07.2025
Божица Малевић каже да зета доживљава као сина. Певачица Теа Таировић изговорила је недавно судбоносно да, а њена мајка Божица Малевић није крила одушевљење зетом, те се сада припрема за нову улогу у породици. - Одличан је… »
"Неће ме звати баба": Огласила се мајка Тее Таировић: Проговорила о унучету, а ево шта сад каже за зета

"Неће ме звати баба": Огласила се мајка Тее Таировић: Проговорила о унучету, а ево шта сад каже за зета

Блиц 05.07.2025
Певачица Теа Таировић изговорила је недавно судбоносно да, а њена мајка Божица Малевић није крила одушевљење зетом, те се сада припрема за нову улогу у породици. Теа тврди да је спремна за унучиће, те је о томе поносно и… »
"Једва чекам принову" Мајка Тее Таировић проговорила о унучету: "Имам надимак, неће ме звати бака"

"Једва чекам принову" Мајка Тее Таировић проговорила о унучету: "Имам надимак, неће ме звати бака"

Ало 05.07.2025
Истакла је да с нестрпљењем чека тај тренутак. Теа Таировић удала се за Ивана Вардаја, а њена мајка Божица Малевић пружила јој је највећу подршку и помоћ на дан венчања. Божица је одушевљена зетом, а како је истакла, код… »

Вести дана »